Novák se chystá na Zubr Cup | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Novák se chystá na Zubr Cup

Pavel Novák si nyní užívá volné dny na chalupě, věnuje se svým nejmladším vnoučatům – Elišce a Lukášovi – a připravuje se na Zubr Cup
Pavel Novák si nyní užívá volné dny na chalupě, věnuje se svým nejmladším vnoučatům – Elišce a Lukášovi – a připravuje se na Zubr Cup (pro Aha! – Petr Fabian)

KARLOV U PASEKY – Zpěvák a skladatel Pavel Novák (62) nezahálí ani o prázdninách. Skládá nové písničky, píše další knihu a věnuje se manželce, dětem a vnoučatům. A taky se chystá vystoupit v sobotu 4. srpna na Zubr Cupu.

Zpěvák a skladatel Pavel Novák (62) nezahálí ani o prázdninách. Skládá nové písničky, píše další knihu a věnuje se manželce, dětem a vnoučatům. A taky se chystá vystoupit v sobotu 4. srpna na Zubr Cupu. „Bude to už druhé rodinné setkání dětí i dospělých z Karlova a okolí s dětmi z domovů a ústavů sociální péče,“ řekl deníku Aha! Pavel Novák.

„Karlov u Paseky leží mezi Šternberkem, Rýmařovem a Uničovem, kousek od hradu Sovinec. Začátek programu bude ve 12 hodin a konec ve 22 hodin,“ prozrazuje Novák s tím, že kromě finále soutěže Zubr Cup a dalších skokových soutěží koní, bude velmi bohatý doprovodný program. Chybět nebudou ani ukázky karate, kickboxu, aerobiku, kouzla a čáry Dua Fernando, caruso show, imitátoři, klauni, následník siláka Gusty Frištenského, country kapela Kentaur, bugyna exmistra Evropy Karla Havla, mistryně Evropy v páce a také vystoupení Pavla Nováka s kapelou.

„Úspěch určitě bude mít i soutěž Páka Karlov 2007 pro děti a dospělé v přetahování lanem a jiné atrakce. Večer bude vyhlášení soutěží, táborák a taneční zábava pro dospělé se soutěžemi dospěláků,“ směje se Pavel Novák. „Určitě přijďte, bude sranda a rozhodně nebudete trpět hlady a žízní. V Karlově je to totiž vždycky skutečná bomba,“ dodává Novák.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.