Zprávař Tittelbach (62): Šťastný otec! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Zprávař Tittelbach (62): Šťastný otec!

Václav Tittelbach
Václav Tittelbach (nova.cz)

Reportér TV Barrandov Václav Tittelbach (62) byl vždy a stále je velký sportovec. Nadšení pro sport po něm sdělil i nejmladší syn Tobiáš, který se věnuje hned několika sportovním disciplínám. Nejvíce ho uchvátil tenis, který se svým tátou pilně trénuje.

Václav Tittelbach je otec tří děti, ale nejvíce mu dává zabrat nejmladší Tobiáš. „Tobík je hrozně aktivní dítě. Hraje tenis, fotbal, hokej, kromě toho pořád skáče někde na trampolíně nebo pobíhá venku. Ale jsem rád, protože mě to alespoň vyhecuje,“ přiznal Tittlebach magazinu Sedmička.

Tittlebach vede Tobiáše ke sportu již od mala a sám si přitom udržuje fyzičku. „Kromě míčových sportů v zimě lyžujeme a v létě jezdíme na vodu. Začal s námi jezdit, když mu byly tři, a od té doby jsme ani jednou nevynechali,“ pochlubil se Tittlebach magazinu Sedmička. Jelikož reportér TV Barrandov měl první děti v mládí, kdy musel hodně pracovat, nemohl jim věnovat tolik času, kolik by si přál. U syna Tobiáše je tomu jinak a otcovství si teď v 62 letech velmi užívá. „Když jsem byl mladší a měl jsem první dvě děti, zrovna jsem nastoupil do televize. Byl to tehdy šílený kalup, noční zprávy končily v době, kdy děti už dávno spaly…Dnes jsem starší a mohu si otcovství daleko víc vychutnat,“ přiznal Tittlebach magazinu Sedmička. 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.