Princ Harry je zasnoubený! S krásnou herečkou Meghan... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Princ Harry je zasnoubený! S krásnou herečkou Meghan...

Až se Meghan provdá, může podle deníku Daily Mail získat titul princezna nebo vévodkyně ze Sussexu.
Až se Meghan provdá, může podle deníku Daily Mail získat titul princezna nebo vévodkyně ze Sussexu. (Foto Reuters, ČTK, Profimedia.cz)

Je to tady! Britská královská rodina bude na jaře příštího roku strojit okázalou veselku. Kensingtonský palác včera oficiálně oznámil, že se princ Harry (33) zasnoubil se se svou americkou přítelkyní, herečkou Meghan Markle (36). 

Oznámení vydala kancelář Harryho otce, následníka trůnu prince Charlese (69) a do světa ho tradičně řádně »vytroubil« městský vyvolávač Tony Appleton v krásné červené dobové uniformě.

Harry už dostal svolení od své babičky, královny Alžběty II. (91), i přesto, že jeho vyvolená už jednou vdaná byla. A požehnali mu také rodiče Meghan.

Princ Harry, zatím pětka v následnickém pořadí monarchie, vztah s atraktivní herečkou ze seriálu Kravaťáci poprvé oficiálně potvrdil loni v listopadu. Harry a Meghan budou po svatbě bydlet v sídle Nottingham Cottage v Kensingtonském paláci.

„Z Harryho a Meghan jsme nadšení. Bylo skvělé poznat Meghan a vidět, jak jsou s Harrym spolu šťastni,“ uvedli v prohlášení princ William (35) a manželkou Kate (35), kteří budou v paláci nejbližšími sousedy Harryho a Meghan.


Brácha William: Už to oslavil?

Princ William (35) už zřejmě zásnuby náležitě oslavil, jak je vidět z jeho společenské únavy na snímku v autě.

 Na video s Harrym se můžete podívat zde:

 

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.