Ondřej Sokol jako moderátor Slavíka? Diváci se shodují: SELHAL! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Ondřej Sokol jako moderátor Slavíka? Diváci se shodují: SELHAL!

Nejen s hlavou dolů, ale i se psy modoroval Sokol Slavíky.
Nejen s hlavou dolů, ale i se psy modoroval Sokol Slavíky. (Foto Aha!: M. Hykl, M, Pátek, P. Machan)

Obrovská vlna kritiky vůči moderátorovi slavnostního večera vyhlášení ankety Ondřeji Sokolovi (46) už během sobotního večera doslova zaplavila sociální sítě! Ani podruhé prý jako důstojný průvodce večerem neuspěl.

I když byl Ondřej Sokol o dost zábavnější než před rokem, kdy měl na Slavících premiéru, příliš chvály nesklidil. Ba právě naopak. Už během televizního přenosu lidé projevovali nelibost s jeho moderátorským výkonem.

„Já tedy také nic horšího v televizi neviděla. To, jak se tam pověsil na to lano, byla úplná tragédie a tomu se máme jako smát? Této trapárně? Visí hlavou dolů, no však ať si o tom udělá každý svůj úsudek. Tohle se vůbec do takové ankety nehodí,“ zněla jedna z reakcí, podobná stovkám dalších na stránkách pořadatele ankety. Zda si bude mít Sokol svoji »slavičí« reputaci možnost opravit při moderování příštího ročníku ankety, tak zůstává otázkou...



Přečtěte si
antonuis.j
3. 12. 2017 • 09:30

ivoadler
1. 12. 2017 • 15:19

Čert vem Slavika. Pozoruhodné jsou dvě věci okolo. Za prvé - ke Gottovi se nepřipouští žádná diskuse. Nebude prohlášen za národního - světce - hrdinu - mučedníka, nehodící se škrtněte? Míra ohledů k němu je neúnosná. Nebude přijat zaživa do nebe? Za - trapný byl nejen Sokol, ale celá Česká televize. V tomto pořadu měly být vyloučeny jakékoliv politické narážky. Televize je nás všech. Všichni je financujeme ze svých poplatků. To že několika komediantům sloužila jako tribuna pro vytrubování jejich politických názorů a naopak urážení názorů jiných svědčí o jejich zhovadilosti a sprostotě. Když chtějí zesměšňovat politické názory jinak smýšlejících, tak ať k tomu využijí kulturní vložky na sjezdu příslušné strany, ale ne v zábavného programu veřejnoprávní televize. Je načase, aby tyto svinské manýry skončily.

sadia
28. 11. 2017 • 01:20

To byla traparna! Sokol a Matonoha to pekne podelali !!!!

mord
28. 11. 2017 • 00:38

Neslintej nulo ten by si ó tebe neotřel ani podrážku

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.