Zesnulý Jaroslav Šmíd (†47): Kamarádi ho zapíjeli dvakrát! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Zesnulý Jaroslav Šmíd (†47): Kamarádi ho zapíjeli dvakrát!

Herec Jaroslav Šmíd
Herec Jaroslav Šmíd (profimedia.cz)

Zemřel po těžkém zápalu plic. Rychle a nenadále. Většina kamarádů a hereckých kolegů se tak ze smrti Jaroslava Šmída (†47) alias Doktora od jezera hrochů nemůže vzpamatovat. Zelenou mu do nebe připíjeli hned dvakrát...

Nejdřív mu rodina a přátelé dali poslední sbohem toto úterý v jeho rodné Třebíči. Někteří ho hned po obřadu zapili peprmintkou přímo na hřbitově. Jarouškovi tu vzdala hold jeho oblíbeným pitím třeba Kristýna Frejová (46). O dva dny později se herečka zúčastnila také rozlučkového mejdanu ve Švandově divadle, kde Šmíd po čtyřletém angažmá v Ústí nad Labem nakonec zakotvil. Ani tady nechyběla lahev zelené! S Frejovou ho zapíjela hvězda Ohnivýho kuřete Lucie Polišenská (31) a další herci. „Lucie nedala flašku z ruky skoro celý večer,“ popsal deníku Aha! očitý svědek.

Vzpomínkový večírek si nenechali ujít ani hvězda Ordinace Dana Morávková (46), představitel kapitána Exnera Michal Dlouhý (49) či Honza Maxián (34), který zazářil ve čtvrté řadě show Tvoje tvář má známý hlas.

Morávková na pohřbu Doktora od jezera hrochů Šmída (†47): Doufala jsem, že to není pravda.

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.