Režisér Jiří Menzel (79): VE ŠPITÁLU POD TAJNÝM HESLEM | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Režisér Jiří Menzel (79): VE ŠPITÁLU POD TAJNÝM HESLEM

Jiří Menzel prodělal v pondělí operaci mozku.
Jiří Menzel prodělal v pondělí operaci mozku. (Foto Aha! – Daniel Černovský, ara)

Proč tolik tajností? Jiří Menzel (79) byl po úterní operaci kvůli infekci mozku uveden do umělého spánku. Nejen diváky, kteří milují jeho filmy, zajímá, jestli se už probral a jak to s oscarovým režisérem vypadá. Lékaři ale o něm mluví pouze s osobami, které znají heslo!

„Ohledně komunikace o pacientovi mi, prosím, sdělte heslo,“ říká personál JIP každému, kdo do střešovické nemocnice kvůli němu zavolá. Podle všeho se ale stejně moc nedozví, jelikož si to nepřeje režisérova manželka Olga (39). „Pan Menzel je stále v péči našich specialistů a nemám i nadále svolení další informace poskytovat,“ sdělila včera odpoledne deníku Aha! mluvčí nemocnice Jitka Zinke.

Po několika dnech mlčení nakonec promluvila sama filmařova žena. „Moc vám všem děkujeme za velkou podporu a solidaritu, kterou nám v této nelehké situaci projevujete. Moc si toho vážíme a věříme, že brzy bude zase důvod k úsměvu a radosti,“ napsala na Facebooku Menzelová. A přidala fotku s dcerkami Annou Karolínou (9) a Evou Marií (2), která je podle všeho pořízena v areálu střešovické nemocnice.

Pomáhá jí i Brabec
S chodem domácnosti, především pak s rozvozem dětí do školky a školy, pomáhá Menzelové otec její dcery Anny (9) – kameraman Jaroslav Brabec (63).

Oscarový Jiří Menzel (79): Po operaci mozku leží v umělém spánku.



Přečtěte si
fouk.si
24. 11. 2017 • 13:23

Koho zajímá ta vosková figurína.

Helic
24. 11. 2017 • 06:49

Koho to zajímá ???

travina
24. 11. 2017 • 06:28

AHÁCI zase perlí!!! Chcete vyvolávat senzaci vaším blbým titulkem??? Žádná se nekoná ... chtít heslo je naprosto normální situace v nemocnicích (alespoň v Praze určitě). Nejdříve si zjistěte a pak teprve pište, nehledejte senzaci, tam kde NENÍ!!!! "Při příjmu sdělte lékaři, komu z Vašich blízkých lze poskytovat informace o Vašem zdravotním stavu. Pokud bude Vámi určená osoba chtít získávat informace telefonicky, stanovte si heslo, které musí volající osoba použít, aby jí mohly být našimi zdravotníky informace poskytnuty. Toto heslo bude zaznamenáno vedle jména kontaktní osoby ve vstupním písemném souhlasu s hospitalizací." Při příjmu sdělte lékaři, komu z Vašich blízkých lze poskytovat informace o Vašem zdravotním stavu. Pokud bude Vámi určená osoba chtít získávat informace telefonicky, stanovte si heslo, které musí volající osoba použít, aby jí mohly být našimi zdravotníky informace poskytnuty. Toto heslo bude zaznamenáno vedle jména kontaktní osoby ve vstupním písemném souhlasu s hospitalizací

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.