Ornella se brání: Tohle jsem o Vondráčkové NIKDY neřekla! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Ornella se brání: Tohle jsem o Vondráčkové NIKDY neřekla!

Ornella nemá o Lucčině pěveckém umění valné mínění!
Ornella nemá o Lucčině pěveckém umění valné mínění! (Foto Aha! – David Kundrát, Marek Pátek, Alexandr Malachovský)

Jak Ornella Koktová (24) hodnotí úroveň našich zpěvaček v souvislosti se sobotním vyhlašováním Českého slavíka? Podle ní jsou v zemi daleko lepší hlasy, než-li má například Lucie Vondráčková (37). „Přijde mi jako průměrná umělkyně,“ prohlašuje doslova, ovšem nařčení z hodnocení zpěvačky coby průměrného člověka, se Ornella vehementně brání.

Lucie Vondráčková je všestranně nadaná žena. Ta, co dokáže napsat píseň, hrát ve filmu a nebo třeba zpívat v muzikálu. Nicméně si myslím, že co se týče hlasu, máme tady mnohem výkonnější zpěvačky. Například Markétu Konvičkovou, Jitku Boho, Moniku Bagárovou, Ewu Farnou. V tomto srovnání mi přijde jako průměrná umělkyně. NIKDY bych ale neřekla, že je kdokoliv PRŮMĚRNÝ ČLOVĚK! Nikdy!" rozhořčeně prohlašuje Koktová na webu Aha.cz.

Ornella ukázala sexy nohy a výstříh číslo 5! Podívejte se!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
-bello-
23. 11. 2017 • 22:20

Jako héérečka ( co jsem zahlídla já ) je Vondráčková Lucie podprůměrná, vlastně poleno ! A jako zpěvačku ji hodnotit nelze, protože zpěvačkou není a já , na rozdíl od jejích fanoušků ( včetně pana Trošky ), mám zachované kritické myšlení . A její jednooborové studium na UK a dokonce titl. Mgr. odtud je ostudou Karlovky .Ostudou děsnou je, že za tohle smí dávat VŠ tituly a ministr školství a akreditační ( tehdy ) komise, nyní úřad na to koukají a nic nedělají .

hejhej
23. 11. 2017 • 16:56

Proboha, kdo dává prostor té nule se k čemukoliv vyjadřovat. Nic nedokázala, jenom se soustavně se svoji matkou někam trapně cpou.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.