Obrovská radost Nadi Urbánkové: Světový úspěch její dcery! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Obrovská radost Nadi Urbánkové: Světový úspěch její dcery!

Janu mrzí, že její maminka Naďa Urbánková nechce žít v L.A. s ní. Ale chápe, že doma je v Česku. I jí se občas za velkou louží stýská...
Janu mrzí, že její maminka Naďa Urbánková nechce žít v L.A. s ní. Ale chápe, že doma je v Česku. I jí se občas za velkou louží stýská... (Foto pro Aha! – Jana Wallace Svobodová, archiv J. Fabiánové, ara)

Zpěvačka Naďa Urbánková (78) za sebou nemá úplně jednoduché životní období. Těžký boj s rakovinou ale zvládla. Velkou oporou jí je dcera Jana Fabiánová (38), která jí sice není na blízku, ale za oceánem slaví velké úspěchy jako zpěvačka.

Jana Fabiánová žije v Americe už poměrně dlouho a rozjela tam velmi slibnou kariéru zpěvačky. Uchytila se totiž v Los Angeles, kde účinkuje v muzikálech. Před nějakým časem se ovšem chlubila i rolí filmovou. „Ten okamžik, kdy vám velký hollywoodský režisér pošle scénář, napíše vám vaše filmové jméno, napíše vám jméno vašeho partnera, dodá, že producent filmu se na půl roku stěhuje kvůli projektu z Izraele sem do LA,“ uvedla tehdy na sociální síti.

Ze slov její maminky je jasné, že Jana za oceánem boduje i nadále. „Teď byla dokonce nominována na hollywoodskou hudební cenu Grammy,“ prozradila Naďa Urbánková týdeníku Sedmička s tím, že její dcera patří mezi 2000 nominovaných a už to je podle zpěvačky obrovský úspěch.

Návrat do Česka zatím Jana Fabiánová nechystá. „V Los Angeles dostala zelenou kartu, což je vždy to nejtěžší, takže tam může pracovat a žít,“ dodala pyšná Urbánková.

 

 



Přečtěte si
dandova
27. 11. 2017 • 11:14

A kdo je ten "velký režisér" se už nikdy nedozvíme.

skp705
26. 11. 2017 • 21:39

ziji v USA 30 let, nikdy jsem o svetozname dceri pani Urbankove neslysela, omlouvam se

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.