Jakub Železný: Monokl při postelových hrátkách! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Jakub Železný: Monokl při postelových hrátkách!

Jakub Železný byl ve Varech s přítelkyní a udělal si tam pořádný monokl.
Jakub Železný byl ve Varech s přítelkyní a udělal si tam pořádný monokl. (Aha! – Dalibor Puchta)

KARLOVY VARY – Dva největší lazaři Varů jsou Jakub Železný (34) a Petr Vachler (41)! Moderátor Jakub Železný dováděl v posteli a skončil s pěkným monoklem na oku! Petr Vachler zase na sebe nechal spadnout motorku, která mu rozdrtila nohu!

S modrozelenou podlitinou pod okem dorazil na závěrečný večírek mezinárodního filmového festivalu Jakub Železný. A bylo jasné, že k monoklu přišel noc předtím. „Ne, ne, nepopral jsem se. Mám dvě varianty, jak jsem k modřině přišel, samozřejmě všem říkám, že jsem vlastním tělem chránil Dannyho DeVita,“ smál se Železný. Pravda je však úplně někde jinde. Monokl totiž vznikl v hotelovém pokoji, a to přímo v posteli. „Jste blízko, byla to ale nehoda. Ani to nemůžu vysvětlit, stejně by tomu nikdo nevěřil,“ řekl deníku Aha! Železný, který stál vedle své přítelkyně, jež se jen potutelně usmívala a měla zakázáno prozradit, zdali je monokl výsledkem nočních radovánek v posteli.

Druhým večírkovým smolařem byl režisér Petr Vachler, dobelhal se totiž o berli se sádrou na noze a nebylo mu moc do smíchu. „Kdyby na vás spadla dvou set kilová motorka, asi byste dopadli stejně,“ vysvětlil svou sádru Vachler.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.