Režisér Menzel (79): Jeho poslední chvíle…před operací | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Režisér Menzel (79): Jeho poslední chvíle…před operací

Náhlá hospitalizace oscarového režiséra Jiřího Menzela (79) šokovala všechny jeho blízké i kolegy!
Náhlá hospitalizace oscarového režiséra Jiřího Menzela (79) šokovala všechny jeho blízké i kolegy! (profimedia.cz)

Náhlá hospitalizace oscarového režiséra Jiřího Menzela (79) šokovala všechny jeho blízké i kolegy! Zprávu o tom, že ho ve střešovické nemocnici operovali kvůli infekci mozku a ještě u něj objevili nebezpečný zánět mozkových blan, se většina z nich dozvěděla z médií. Co se dělo před kolapsem? 

„Jsem v Berlíně a slyším to od vás poprvé,“ prohlásila hvězda MenzelovýchOstře sledovaných vlaků Jitka Zelenohorská (71). „V neděli jsem byla v Praze a telefonovali jsme si, byla jsem s ním v kontaktu pravidelně. Byl v pořádku, na nic si nestěžoval. Musím zavolat do Prahy a zjistit více,“ strachovala se na Frekvenci1 představitelka Zdeničky Svaté, které dával Josef Somr (83) v oscarovém filmu razítka na zadeček.

Rodina i lékaři mlčí

„Mohu potvrdit, že pan Menzel je v intenzivní péči našich specialistů. Další podrobnosti k jeho zdravotnímu stavu ale nebudu sdělovat,“ sdělila Aha! mluvčí Ústřední vojenské nemocnice Jitka Zinke. O moc sdílnější není ani režisérova manželka.  „Nezlobte se, to se týká našeho soukromí a k tomu se nebudu vyjadřovat,“ prohlásila Olga Menzelová (39). Ta neustále pendluje mezi nemocnicí a domovem. Děti jí hlídá kamarádka

Umělý spánek

Podle původních informací televize Nova převezli Menzela do nemocnice v pondělí poté, co ho při návratu ze zahraniční cesty postihly vážně zdravotní problémy. Operace kvůli zánětu měla trvat šest hodin. Poté ho lékaři uvedli do umělého spánku. Zánět mozkových blan může mít pro režiséra vážné následky, hlavně kvůli jeho vysokému věku.

Na video s režisérem se můžete podívat zde:



Přečtěte si
luppe
23. 11. 2017 • 09:16

Nechci být zlá...ale že by karma????

hejhej
23. 11. 2017 • 08:00

To je novinka - operace mozku u zánětu mozkových blan ???????

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.