Ornella Koktová (24): ÚTOK NA VONDRÁČKOVOU! »Ona je taková průměrná umělkyně…« | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Ornella Koktová (24): ÚTOK NA VONDRÁČKOVOU! »Ona je taková průměrná umělkyně…«

Lucko, jsi strašně průměrná!
Lucko, jsi strašně průměrná! (Foto Aha! – David Kundrát, Marek Pátek, Alexandr Malachovský)

Prostořeká Ornella Koktová (24) rozjela další slovní válku. Tentokrát se ostře pustila do Lucky Vondráčkové (37). „Nechápu, že o ní někdo říká, že je top. Tak jako ona může zazpívat každá druhá Katka na ulici!“ nešetří zpěvačku manželka Josefa Kokty (60).

Přestože si Lucka z Kanady pravidelně létá do Česka pro ceny v Českém slavíkovi, podle Ornelly velké hudební kvality nemá.

Boho je lepší!

„Dokáže hrát, napsat píseň a něco zazpívá, ale necítím, že by byla nějak extrémně výkonná zpěvačka. Když jsem třeba slyšela zpívat Jitku Boho ve Tváři, tak byla o sto levelů výš,“ vysvětlila deníku Aha! Koktová svůj názor. Nepřesvědčilo ji ani to, že Vondráčková minulý rok dosáhla na stříbrného Slavíka.

Snad jen Vítr...

„Tady to spíš funguje na principu fanouškovské základny a jí se o to starají rodiče od jejího jednoho roku. Z jejích písniček je dobrý snad jen Vítr, jinak se mi nic nelíbí,“ neodpustila si Ornella. „Přijde mi jako průměrná umělkyně,“ završila svou kritiku.

Prosadila se v Kanadě

Když kvůli hokejistovi Tomáši Plekancovi (35) musela balit do Kanady, vypadalo to jako velká tlustá čára za kariérou zpěvačky i herečky. Lucie Vondráčková se ale dokázala prosadit i tam! V Montrealu na jaře dotočila komedii The Perfect Kiss a denně si prý vydělala 25 tisíc korun. A už točí další film Lost In Limbo, který má agitovat za ochranu přírody a proti zbytečnému utrácení psů bojových ras.

Na video s OrnellouKoktovou se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Ellen
28. 11. 2017 • 15:04

Sorry ! ORNELLO ! TY KRÁVA NEBESKA !!!

Ellen
28. 11. 2017 • 15:01

Odnesllo Ty jsi kráva nebeska ! Co jsi Ty vůbec dokázala??? Ukazovat své kozy na to jsi jak dělána! Raději se starej o svého dědka !!! Lucke nesahás ani po kolena !

-bello-
27. 11. 2017 • 00:01

Lucinka se propadla ve Slavíkovi a najednou ho považuje za laciný podnik? Helena Vondráčková se dokázala ke Slavíkům otočit zády. Ostatně Havlisté se v šoubýzu kvůli Kubišce spikli proti ní a úplně nesmyslně to podpořil kdysi Gott , aby si je nerozházel.Z Kubišky, co skřehotá na potkání o svém blbém životě se stala osoba chráněná A proč Gottovi není trapný tam lézt s nataženou rukou a s předem o 1 slavíka vyšitýho na šatech navíc bůh suď..

ararat
26. 11. 2017 • 11:19

-bello- 25. 11. 2017 01:37 Ty primtive Markéto ze Stodůlek,a teď mluv o sobě ať se tady zvětšíš i když jsi prostorově dosti viditelná...tak trochu jako skříň na kolečkách..o tvé inteligenci se dá psát jako IQ tykve a jsi léčena na psychiatrii v Bohnicích i a Ornela JE PROTI TOBĚ CHYTŘEJŠÍ.

-bello-
25. 11. 2017 • 01:41

zwil umí jen to, co za ni její PR ( + senilní kapela jejího otce a na talenty chudý Troška ) obstarají

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.