ŠOK Petry Němcové (38): Po smrti snoubence přišla o kšefty | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

ŠOK Petry Němcové (38): Po smrti snoubence přišla o kšefty

Petra Němcová má krásu, ale lehký život ani náhodou!
Petra Němcová má krásu, ale lehký život ani náhodou! (Foto EPA, Reuters, Profimedia.cz)

Tragické neštěstí se odehrálo v prosinci roku 2004. Na druhý svátek vánoční se modelka stala obětí tsunami, která spláchla thajské pobřeží. Hodiny trpěla se zlomenou pánví na palmovém stromě, smrtící vlny během zemětřesení v Jihovýchodní Asii umrtily jejího snoubence Simona Atleeho. Přežila, ale ...

„Byla docela zajímavá fáze po tsunami, hodně firem se mnou nechtělo spolupracovat, protože nechtěly vypadat, že zneužívají mojí publicity. To byl takový paradoxní efekt," svěřila se s naprosto nečekaným obratem v profesním životě Petra Němcová Magazínu Pátek LN. 

 

„Pak se to naštěstí zase srovnalo a do tak složité situace, abych neměla na nájem, jsem se popravdě od té doby nedostala," porovnala pracovní šok po tsunami se svými začátky v zahraničním modelingu. Tehdy prý nevěděla, zda vůbec zaplatí nájem, žila jen z rýže a nejlacinějších krekrů.

Kolaps! Přepracovaná topmodelka Němcová se složila před kamerou!

 

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.