Slzy v Prostřeno: Šárka nevydýchá Lukáše! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Slzy v Prostřeno: Šárka nevydýchá Lukáše!

Středeční večeře skončí v slzách!
Středeční večeře skončí v slzách! (FTV Prima)

Holohlavý číšník si zřejmě myslí, že jeho vaření je nejlepší na světě a tak se povyšuje nad ostatní soupeře. Asi nejvíc to pocítí v půli týdne hostitelka Šárka, která skončí v slzách!

„A hrášek jsi používala klasickej, loupanej?" optá se rýpal plzeňské série Lukáš hostitelky Šárky. Když se vzápětí dozví, že v polévce je pouhá mraženina z pytlíku, uhodí znovu: „A není to škoda? On se dá koupit vyloupanej!"

To už ale začne naše poradkyně v oblasti životního stylu tzv. chytat nerva: „Řeknu ti to asi takhle. Tady jsme v Klatovech, ne v Plzni! A co se týká obchodů a sortimentu, to tady rozhodně nemáme." Vše pak skončí jejím hysterickým pláčem nad kuchyňskou linkou: „Myslí si snad, že si kvůli němu pojedu nakoupit až někam do Plzně?"

Středeční večeře skončí v slzách! 

3792038:gallery:true:true 



Přečtěte si
zadnice
22. 11. 2017 • 13:54

Ať je to jak je to, ale obodovat 4 body a vznést tolik "důvodů" na stržení bodů těmi dvěma krasavicemi jako včera je vrchol. To samé v pátek dát 1 bod jen proto aby vyhrála, sebrala peníze a okamžitě bez rozloučení odešla! V tom by měla Prima něco dělat, třeba odměnu nepřiznat a podle počtu bodů jí rodělit zbývajícím!!!

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.