Uniklo z Ordinace: Dětské hvězdy v ohrožení života! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Uniklo z Ordinace: Dětské hvězdy v ohrožení života!

Představitelka Františky riskovala při pádu nejen odřeniny, ale i zlomeniny.
Představitelka Františky riskovala při pádu nejen odřeniny, ale i zlomeniny. (Foto Aha! – Pavel Machan a TV Nova)

Jedoucí auta a děti na silnici = životu nebezpečná kombinace! Platí to nejen v běžném provozu, ale i při natáčení. Kvůli Monice Zoubkové (41) a Romanu Štabrňákovi (34) byly v seriálové Ordinaci ohroženy hned dvě holčičky!

Velké drama ve včerejším díle prožívala Zoubková jako Tereza Valšíková, která měla v autě seriálovou dceru Alžbětku v podání Ester Jírové. Když měla prudce zabrzdit před zastaveným policejním autem, musely obě herečky v rámci jejich bezpečí nahradit.

Divák nic nepozná

„Pro diváka zdánlivě jednoduchá situace, ale my jsme potřebovali stoprocentní jistotu, že se nejenom řidičce, ale ani spolujezdkyni – dítěti – nezkřiví ani vlásek. Z toho důvodu jsme přistoupili k dublérům,“ prozradil deníku Aha! dobře informovaný zdroj ze štábu. „Monika byla nahrazena kaskadérem v paruce a dítě figurínou. Scéna je ale natočená tak šikovně, že divák to nemá šanci poznat,“ dodal zdroj.

Statečná Viktorka

Ve stejném díle ale šlo o zdraví také představitelce Františky Viktorce Rybové (9). A to všechno jen kvůli scéně, když měla na kole dojet Vilíka neboli Štabrňáka. Malá herečka byla ale natolik odvážná, že kaskadérku odmítla.

„Chtěla jsem si to vyzkoušet a hrozně moc mě to bavilo. Víc než v ateliéru. Nebála jsem se, padat z kola umím!“ zavzpomínala na natáčení Viktorka, která si naštěstí neodnesla žádné odřeniny.

Na video z Ordinace se můžete podívat zde:

3791893:gallery:true:true



Přečtěte si
6010
22. 11. 2017 • 17:12

Ordinace dobrá, bylo to napínavé.Ale jediné co mi kazilo sledování děje je to, když tam z ničeho nic vletěl Kraus v reklamě nejméně 5x , oči vytřeštěné, jako kdyby se zrovna zbláznil.Úplně jsem ho v ten moment nenáviděla.Co to na nás zkouší? To nás chtějí a to píši slušně naštvat? Hnus.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.