Velká změna Jana Saudka: Už nemůže… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Velká změna Jana Saudka: Už nemůže…

Jan Saudek už ztrácí síly...
Jan Saudek už ztrácí síly... (Foto Blesk – M. Protivanský, profifi media.cz)

Jestli je někdo ze showbyznysu, jak se říká, holkař, je to rozhodně fotograf Jan Saudek (82). S přibývajícím věkem každopádně už prý ztrácí sílu a sex s ním už není jako dřív. I když má hřebec s aktem čím dál více problémů, milenky jen omezil. Bez nich by to totiž asi nevydržel…

Ženy jsou jeho vášní! Dříve se mohl milovat s více ženami najednou a po trošce alkoholu dokázal dovádět celou noc. Po osmdesátce už tyto orgie prý Saudek provozovat nemůže, síly mu totiž nestačí.

„Moje mladá žena mě upozornila, že do osmdesáti jsem byl obstojný milenec a že je přirozené, že teď už ta síla poněkud mizí… S Pavlínou samozřejmě spím a nerad bych ji postihl nějakou chorobou, takže mám milenky, ale chodím jako kocour kolem horké kaše…

Kdysi jsem se pomocí alkoholu dokázal bez přestávky milovat celou noc, teď už to ochabuje. Už to není ono, asi stárnu,“ svěřil se Saudek bez ostychu Sedmičce a také Top Staru. S věkem jde holt vše do kopru a i takovému donchuánovi jako je Saudek jednou dojde apetit a elán. Co se dá dělat.

Na video se Saudkem se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
setroseuros
26. 12. 2017 • 20:29

Len ci to nebude skor tak,ze se aspon chvali !!😂😂😂

antonuis.j
25. 12. 2017 • 11:10

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.