Jiří Kajínek promluvil o homosexuálním sexu ve vězení! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Kajínek přiznal: Proč jeho spoluvězni skončili po homosexuálním sexu na JIP!

Jiří Kajínek promluvil o sexu za mřížemi!
Jiří Kajínek promluvil o sexu za mřížemi! (Robert Klejch, Martin Hykl)

V pořadu televize Prima Já Kajínek nejznámější český vězeň promluvil i o nejintimnějších stránkách života. Popsal, jak vypadá sexuální život za mřížemi.

Jiří Kajínek strávil za mřížemi dlouhých 23 let. Podle něj jsou ve vězení jen tři možnosti, jak naplnit své sexuální touhy. Lidé tam mohou masturbovat, dochází tam k homosexuálním stykům a jsou povolené i speciální návštěvy.

Zajímavý zážitek má z doby, kdy si odpykával trest ve Valdické věznici. Vedle něj začali na pryčně dva muži souložit, Kajínek se tedy zeptal, zda to myslí vážně. To se jim samozřejmě nelíbilo a jeden z nich po něm vystartoval. Jenže Jiří si to nenechal líbit, oba muže zbil tak, že skončili v nemocnici na JIP.

„To bylo ve vězení, kde tyhle homosexuální hrátky probíhaly úplně běžně a veřejně. Tam se za to nestyděli, dělaly se tam i svatby, takový… prostě šílený věci,“ prozradil nejněmější český vězeň. „Dokonce sem viděl bachaře, kterej dával vězňům drogy, aby je mohl šukat sám,“ dodal.

On sám tvrdí, že je heterosexuál, čekal tedy na povolení nestandardní návštěvy. Ta probíhá ve speciální cele bez kontroly a může trvat i pět hodin. To je jedna z mála příležitostí, kdy si vězeň může užít sexu. Kajínek se ale povolení takových návštěv nedočkal. „23 let jsem byl odkázán na masturbaci,“ dodal.

  Kajínek si zkoušel únikovou hru! Zúročil jsem zkušenosti z Mírova, říká bývalý vězeň

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.