Vladimír Páral - Žádal Zlatu o ruku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Vladimír Páral - Žádal Zlatu o ruku!

Spisovatel Vladimír Páral využil chvíli, kdy se kolem Zlaty Adamovské netočil její manžel a už ji žádal o ruku.
Spisovatel Vladimír Páral využil chvíli, kdy se kolem Zlaty Adamovské netočil její manžel a už ji žádal o ruku. (Aha! – Dalibor Puchta)

KARLOVY VARY – Spisovatel Vladimír Páral (74) miluje filmové festivaly. Ještě víc však zřejmě zbožňuje herečku Zlatu Adamovskou (48), kterou by si nejraději vzal. „Žádám tě o ruku,“ přišel s touto žádostí za Zlatou Adamovskou, která se svým mužem Radkem Johnem dorazila na párty asociace filmových producentů APA do Grandhotelu Pupp.

Čeští producenti neustále bojují s českou vládou za filmy nejen české, ale i zahraniční. Je to však marný boj s větrnými mlýny! „Jde nám o to, aby tady konečně nastaly daňové úlevy pro filmaře a zahraniční filmaři nejezdili točit do Maďarska, kde už je mají. Pak bychom tady mohli mít nejen Angelinu Jolie, ale i Nicole Kidman,“ řekl deníku Aha! Petr Keller, který na svých bedrech drží celý filmový průmysl.

Obrovskou filmovou kameru ten večer zase držel flétnista Jiří Stivín. Ten se zřejmě rozhodl, že na párty filmařů natočí svůj první celovečerní film!

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.