Začalo to smrtí pradědečka! Za 22 hodin přišlo to nejhorší | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Začalo to smrtí pradědečka! Za 22 hodin přišlo to nejhorší

Malý Jak zemřel jen pár hodin po smrti pradědečka.
Malý Jak zemřel jen pár hodin po smrti pradědečka. (Foto: ara)

Když si desetiletý Jak Fada stěžoval a bolest hrudníku, myslela si jeho matka, že je to jen ze smutku. Právě ten den mu totiž zemřel dědeček, jenže události nabraly velmi rychlý spád. To nejhorší teprve mělo přijít.

Vzhledem k tomu, že bolest na hrudi neustávala, vyhledala matka lékaře. Chlapec z Newcastlu byl okamžitě převezen do nemocnice, tam ale zemřel. „Byl to totální šok. Mysleli jsme, že ho bolí na hrudi v důsledku ztráty jeho pradědy. Je to ironické, že to bylo právě srdce, protože Jak měl to největší srdce,“ uvedla pro britský Mirror jeho zdrcená matka. „Za 22 hodin jsme přišli o všechno. Náš svět se rozpadl,“ dodala.

Chlapec, který miloval fotbal a dotáhl to až na kapitána týmu, podstoupil první operaci srdce už ve třech měsících, kdy mu diagnostikovali díru v srdci. Až do jeho pěti let musel chodit na pravidelné prohlídky k lékaři.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.