Prozrazené soukromí Havlové: K čemu Havla donutila VRAŽDA! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Prozrazené soukromí Havlové: K čemu Havla donutila VRAŽDA!

Dagmar Havlová s Václavem Havlem.
Dagmar Havlová s Václavem Havlem. (Martin Hykl)

Tajemství šatníku bývalé první dámy Dagmar Havlové (64) bylo prozrazeno.  Za jejími róbami a šperky stál Václav Havel (†75). Sám je pro ni navrhoval. Přinutila ho k tomu smrt návrháře Gianniho Versace (†50).

Stát se manželkou prezidneta bylo prý pro paní Dagmar peklo. „Neměla jsem nikoho, kdo by mě do toho zasvětil. Takže jsem byla naprosto nepopsaný list. Kdybych si nenačetla nějaké životopisy prvních dam a královen, tak jsme vůbec nevěděla, jak se mám chovat, jak se mám oblékat, to mi vůbec nikdo neporadil. Takže, když se dívám na ty fotky ze začátku, tak jsem působila velice směšně. Bylo to těžký období a nemám to ráda. Nerada na to vzpomínám,“ přiznala Havlová v dokumentu GEN – Galerie elity národa.

Jak ale dodala, právě díky Havlovi má na svůj šatník z pozdější doby hezké vzpomínky. „Václav pro mě navrhoval šaty. To jsou jeho kresby. A podle toho mi je potom ušila švadlena,“ přiznala paní Dagmar a prozradila i to, co k tomu bývalého prezidenta dovedlo. „Vašek řekl, že se uvolnilo po Vesacem místo módního návrháře, když umřel a začal mi navrhovat i šperky a všechno,“ dodala Havlová, která poprvé v dokumentu jeho originální návrhy i ukázala.

Překvapená Havlová na narozeninách Vágnera

 



Přečtěte si
zamlzena
20. 11. 2017 • 13:59

Z řady zase tak moc nevyčnívali. Stále jsme to "my", a žádní "oni", jak se z oblibou říká a píše. A filem by se o nich natočit dal. Vzpomínám, že někdo půlánoval natočit film i o manželích Ceaucesku.proč ne? Myslím,. že Elenu měla hrát Madonna.

alex0800
20. 11. 2017 • 11:19

To myslíte vážně? Skutečně to ta hééérečka tvrdí?? Aby jsme nepolemizovali nad rozhovorem, který se nikdy neodehrál.. Pokud to myslí vážně, je to vtipné.. Nebyl ani známým spisovatelem kvalitního čtiva, ani abstinentem, ani intelektuálem.. Krom opilce mne již moc příměrů nenapadá.. Sodomii nezmiňuji, to jest něco, čím se každý prezentuje sám. Sama hérečka by mohla hovořiti, čím platila za rozvoz po praze při svých alkoholových dýcháncích.. Předem říkám, že fakt, že si při nastoupení do vozidla myslela, že jde o taxi přičítejme její opilosti.. Ale proč tvrdila, že nemá peníze a se slovy, že se přece nějak dohodneme si začala sundavat kalhotky.. Toť reálný příběh setkání s touto hérečkou a pozdější první dámou.. Už fakt, že toto bylo první dámou hovoří za vše polistopadové stejně jako projev jistého LHÁŘE z balkonu Melantrichu.. A přesně věděl, že lže, ale prolomení Benešových dekretů bylo pro tohoto "hrdinu" důležitější než blaho plebejců, které využil jen pro navrácení majetku zabraného roku 1947 pro kolaboraci s nacizmem..

reiner
20. 11. 2017 • 10:57

No, když jí včera uváděli na Čt 1 jako elitu národa, tak to byla bomba, zrovna tak Kuchařovou - Gregorovou . Brzobohatou. To člověku opravdu hlava nebere ....

luppe
20. 11. 2017 • 10:54

Ještě větší nána a blbka než jsme doufali....

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.