Petra Janů v péči lékařky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Petra Janů v péči lékařky!

Petra Janů
Petra Janů (archiv Blesku)

Pětašedesát svíček mohla včera  Petra Janů sfouknout na narozeninovém dortu. Ale nesfoukla. „Dort nebyl, sladký si nemůžu dovolit. A ani žádná trachtace nebyla, protože tenhle věk se nepřipomíná,“ řekla Aha! Petra, která své jubileum oslavila v sobotu večer v Lucerně koncertem. Právě tam prozradila tajemství svého úžasného zjevu.

Ne náhodou v Lucerně ukázala, že jí to nejen zpívá jako před dvaceti lety, ale že tak i vypadá. Jak to dělá, že by jí mohla závidět leckterá čtyřicátnice? Nad tím přemýšlela během večera nejedna její fanynka. „Indulona už mi ani náhodou nestačí, to už je dávno pryč. Protože mi už dávno není sedmnáct, musím o sebe pečovat víc. Takže jsem vděčná chemickému průmyslu za všechny kosmetické vymoženosti. Rychle hodím zpěvačku na obličej a rázem se všechno vylepší. Potom se můžu na sebe do zrcadla i usmát,“ říká Petra.

Všechno ale podle ní nezachrání jen kosmetika, musí se také dodržovat správná životospráva. „Jím pětkrát denně po třech hodinách. Celozrnné pečivo, ovoce, zeleninu, bílé maso, ryby, luštěniny, sýry, prostě všechno, co mi neubližuje. Když vím, že nebude čas, připravím si jídlo dopředu. Na delší cesty si dělám krabičky, protože všichni víme, jaké skvosty se prodávají u benzinek,“ vysvětluje Petra, která od roku 1990 neměla v ústech hovězí ani vepřové maso nebo uzeninu. „Taky navštěvuju třikrát týdně fitness, chodím na dlouhé procházky s hůlkami, při televizi šlapu na eliptickém trenažéru nebo si dám pilates. A snažím se hodně spát,“ popisuje.

Petra se také netají tím, že má upravená víčka a prsa a že si nechává vpichovat preparát, který dokáže ženský vzhled vylepšit. „Nevím, proč bych to neřekla, nechápu ty tajnosti, které s tím některé dámy dělají. Když nejsem spokojená, řeším to. O obličej se mi stará moje kamarádka, doktorka Ivana Němečková, která mi, pokud je to potřeba, aplikuje látku, která podporuje tvorbu vlastního kolagenu, a vrásky jsou pryč,“ přiznala zpěvačka.

Petra Janů: Proč nemám chlapa? Asi mě nikdo nechce!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
antonuis.j
22. 11. 2017 • 12:00

Petra Janů je asi prima ženská, zpívá dobře, ale ty řeči, jak je krásná a nestárne, to je zas mazání medu kolem.. řekněme pusy.. Postavu má dobrou, taky nechtěla děti a žije asketicky a dře v posilovně,, ale obličej neměla hezký nikdy, vždycky byla nejošklivější ze zpěvaček. Apropos - co bude dál? Věk důchodový, na pódiu věčně stát nebude a co pak? Bez dětí a rodiny.. smutné osamělé stáří, a bez radostí života např i dobrého jídla..přitom prý sladké miluje. Nechápu tyhle staré paní.

ellenic
20. 11. 2017 • 17:42

Sladké si nemůže dovolit , děti si nejspíše také nemohla dovolit. Já mám děti, sladké si dám ráda a beru život takový, jaký je. Pokud na té fotografii drží cigaretu, tak to je asi jediné, co si může dovolit. Hloupé řeči, Petru Janů nemusím, Věra Špinarová, to byla paní zpěvačka .

tetajulca
20. 11. 2017 • 13:32

Ještě se nerozpadla? Ale zpívala hezky

aveneta
20. 11. 2017 • 11:55

georg7... no jako zpěvačka bývala teď již žije s oné slávy

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.