Plánková z První republiky: Pravda o konci v seriálu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Plánková z První republiky: Pravda o konci v seriálu

Scenáristé se představitelku Kláry Valentové rozhodli vyškrtnout.
Scenáristé se představitelku Kláry Valentové rozhodli vyškrtnout. (Foto ČT, TV Nova)

Nečekaná smrt potkala Markétu Plánkovou (39) ve včerejším, 11. díle oblíbeného retroseriálu ČT První republika. Scenáristé nechali její postavu Kláru Valentovou drsně zastřelit takřka na konci druhé řady. Podle zjištění deníku Aha! to ale mělo přijít mnohem dříve!

Kdo se těšil, že se ve třetí sérii, která se právě natáčí, může těšit na oblíbené hrdiny, má smůlu. Rodina Valentových se totiž bude muset vypořádat se smutným odchodem Kláry, která byla při páteční přestřelce nedopatřením zabita.

Plánovaný konec
„Katarze vztahu Vladimíra a Kláry se nabízela již dříve, nakonec jsme k tomu přistoupili až v jedenáctém díle,“ prozradil Aha! režisér Biser Arichtev (41). „Hlavním cílem bylo umocnění dramatu. Podle mě to je velký, nečekaný zvrat, který bude mít velký emocionální dopad,“ dodal režisér.

Logická smrt
„Už Čechov říkal, že pokud se v příběhu objeví zbraň, nejpozději ve třetím dějství se z ní musí vystřelit. Postavy První republiky byly zapleteny do různých intrik a zločinů a bylo logické, že někdo musí umřít,“ vysvětlil scenárista Jan Coufal (39).

Smrt Plánkové v Ordinaci:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
luppe
20. 11. 2017 • 10:51

JJ ...a " kráska" Architeva může opět zazářit a ne jen přicmrndávat...trapné...tímto jste mi seriál totálně zhnusili!!!!

antonuis.j
19. 11. 2017 • 17:05

Je opravdu krásná a milá, jinde se mi líbí jak hraje, ale v tomto seriálu mi bohužel taky přijde dost unylá a spící, asi to po ní chtěl režisér, přál si to tak v roli..nevím, ale fakt je, že jinde taková není.

tenerife
18. 11. 2017 • 18:56

Pamí Markéta je velice krásná žena, mám ji ráda i jako herečku.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.