Ženy, POZOR! Navštěvujete-li veřejné WC, tohle byste měly vědět! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Ženy, POZOR! Navštěvujete-li veřejné WC, tohle byste měly vědět!

Odvážná žena upozornila na problém s hygienou na dámských toaletách.
Odvážná žena upozornila na problém s hygienou na dámských toaletách. (Ilustrační foto: Profimedia.cz)

Opravdu drsný vzkaz všem ženám, které navštěvují veřejné toalety, zanechala na sociální síti jedna nahněvaná Slovenka. Došlo i na opravdu silná slova, v mnoha věcech má ale pravdu. Co tedy napsala?

„Milé dámy, přišla jsem se veřejně přiznat, protože to potřebujete jako sůl,“ začíná její status na sociální síti a hned v úvodu upozorňuje i na to, že se snad najdou i takové ženy, kterých se to netýká. „Prosím jménem nás všech žen, naučte se močit a detekovat jako lidi!!! Kdykoliv navštívím veřejné nebo společné toalety, je téměř pravidlem, že najdu mísu pokřtěnou močí, případně zkrášlenou zbytky exkrementů. Je jedno, jestli jdu na WC ve vlaku, na letišti, v nákupním centru, anebo na lékařské fakultě, či v luxusním hotelu… Všude se setkávám s tím samým problémem,“ píše Slovenka a zamýšlí se nad tím, že pokud už ani lékařky a medičky nejsou schopné normálně si sednout a vymočit se, je to fakt smutné.

Hygiena na dámských záchodcích však není to jediné, co ženu trápí. „Miluju všechny husy, které se chodí na společné toalety líčit, fotit, anebo probírat svůj milostný život, zatímco vy se nemůžete ani v klidu… (vždyť víte co)… protože častokrát jde o vaše známé a je vám poměrně trapně,“ dodává s tím, že ženy by si to už konečně měly uvědomit. Hlasujte v naší anketě, ať víme, zda s touto ženou souhlasíte.

Anketa

Souhlasíte s tímto názorem?
Celkem 550 hlasujících

 

Tohle žena uvedla na sociální síti.

Přečtěte si
-bello-
16. 11. 2017 • 22:22

Obtěžuje mě Slovenština, proč bych to měla lusšit,Něco, že by vymáchala obličej dotyčné na WC mi přijde, že je hodně hnusný a kromě toho té Slověne vzkazuju: v životě by mě nedonutila si sednout na cizí WC mísu a přesto já, Češka, nechávám po sobě čisto. Za vrchol debility beru , jak si dámy ani pořádně nenamydlí ruce a strkají je do sušičů, co jim tryskají všechny bakterie usazené v /vně sušiček po nich a i předchozích madames přímo do ksichtu.Kdo vymyslel tyhle " hygienické " nástroje je blbec a kdo je povolil instalovat je úplný vůl! A úplně mě odrovná, když pak relativně čistou rukou sáhnou po klice, aby se dostaly z WC ven protože WC mají předpotopní mechanismy a jen málokde je otevírání bezdotykové.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.