Menzel utekl z večírku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Menzel utekl z večírku!

Režisér Jiří Menzel ležel své ženě Olině na prsou, tam se mu líbí nejvíce.
Režisér Jiří Menzel ležel své ženě Olině na prsou, tam se mu líbí nejvíce. (Aha! – Dalibor Puchta)

KARLOVY VARY – Oscarový režisér Jiří Menzel (69) nikdy na nic nemá čas! Na pár dnů si sice zaskočil do Varů na festival, ale pořád pracoval. Páteční večírek společnosti RWE samozřejmě také opustil chvíli poté, co se tam objevil se svou ženou Olgou (29).

Oscarový režisér Jiří Menzel (69) nikdy na nic nemá čas! Na pár dnů si sice zaskočil do Varů na festival, ale pořád pracoval. Páteční večírek společnosti RWE samozřejmě také opustil chvíli poté, co se tam objevil se svou ženou Olgou (29). „Vy už zase pospícháte, jako vždy, takže vás zdravím a můžete odejít,“ přivítal Menzela Jiří Macháček (41), který párty moderoval a na pódium si Menzela vytáhl společně s delegací k filmu Medvídek, kde režisér dostal roli.

Večírek RWE dodává nejen energii Českému filmu, ale v pátek večer dodal energii i českým hercům. Ti byli rozdovádění jako malé děti! Tatiana Vilhelmová přijela s novým účesem a mohla se konečně obejmout s režisérem Hřebejkem, který se už vrátil z Chicaga. Jeho kamarádi herci Ivan Trojan s Romanem Luknárem jeli jen z Prahy, ale dorazili s neuvěřitelným zpožděním. „Když jedou tihle dva, jeden řídí a druhý naviguje, chápu, že tady nejsou včas,“ smál se Macháček, který si s tímhle duem zahrál třetího v partě v novém filmu Honzy Hřebejka Medvídek.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.