Markéta Plánková (39): KONEC v První republice! Proč?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Markéta Plánková (39): KONEC v První republice! Proč?!

Scenáristé se představitelku Kláry Valentové rozhodli vyškrtnout.
Scenáristé se představitelku Kláry Valentové rozhodli vyškrtnout. (Foto ČT, TV Nova)

Nemilosrdný konec čeká hvězdu oblíbeného retroseriálu ČT První republika. Postavu Kláry Valentové, kterou ztvárňuje Markéta Plánková (39), se scenáristé rozhodli zabít. Odhalili to fanoušci!

Ti totiž po minulém díle začali na sociálních sítích notně diskutovat o tom, kdo z hlavních postav na konci druhé řady seriálu odejde. A většina se shoduje právě v jednom. „Někdo zabije Kláru, aby Magdalena konečně došla vytouženého štěstí – i když jestli zrovna Vladimír je výhra...“ stojí v jednom z komentářů na stránkách seriálu.

Zatímco jedni se pouze domnívali, že se mohou rozloučit s Markétou Plánkovou, snaživá divačka Lenka zapátrala na internetu a na stránkách www.televize.cz odhalila chybu, díky které se vše prozradilo: „Jo, bude mrtvá Klára! V programu píšou na 24. listopadu, že jsou Valentovi otřeseni ze smrti Kláry...“

Co za odchodem Plánkové ze seriálu vězí, je zatím ve hvězdách. Už před natáčením druhé série se ale Markéta nezúčastnila tiskové konference a podle svých slov ani netušila, jak se bude její postava vyvíjet. „Vůbec nevím, jaký se chystá scénář a co bude s mou postavou. Netušila jsem ani, že na Kavčích horách byla nějaká tisková konference k První republice,“ řekla tehdy herečka.

Jakým způsobem se scenáristé rozhodli zbavit Kláry Valentové, uvidíte už zítra ve 20:05 na ČT1.

Zemřela už v Ordinaci

Plánkovou nechali scenáristé zemřít už v seriálu Ordinace v růžové zahradě 2. Tam hrála šest let doktorku Magdu Tárovou, později Mázlovou. Její smrt v roce 2014 oplakaly tisíce fanynek. Herečka tehdy odešla právě kvůli nabídce z První republiky.

Dvojnásobná vražda

Tvůrci seriálu První republika prolévali krev už na začátku první řady! Hned v prvním díle byli zavražděni manželé Ludmila a Jakub Léblovi, které ztvárnili Veronika Freimanová (62) a Jan Hrušínský (62). Celá první řada se pak nesla v duchu pátrání po jejich vrahovi.

Takto umírala v Ordinaci se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.