Horor Václava Vydry: Spasila ho mateřská láska! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Horor Václava Vydry: Spasila ho mateřská láska!

Václav Vydra zabloudil v noci v lese.
Václav Vydra zabloudil v noci v lese. (Ladislav Křivan / Blesk)

Václav Vydra (61) je proslulou jeho hlubokou náklonností ke koním. Oblíbený herec říká, že s koňmi prožívá mystické chvíle a bere je jako kamarády. Mezi koněm a člověkem podle něj může vzniknout neobyčejné napojení. A právě to, jak dokáže Václav Vydra zvířata vnímat, ho dostalo z pořádné šlamastiky.

Historka Václava Vydry zní skutečně až mysticky. „Jednou, to už je dávno, se mi stalo, že jsem s kobylou zabloudil v lese, a zaboha nemohl najít cestu ven. Sesedl jsem, protože nebylo vidět na krok a vůbec jsem nevěděl, kudy dál. Když v tom mě kobyla začala hlavou před sebou strkat, a dostrkala mě až na cestu, pak na další cestu, prostě mě z toho lesa vyvedla,“ prozradil herec a známý milovník koní.

Svou roli v tomto mystickém příběhu, ale zřejmě sehrála i příroda, kobylu totiž zřejmě ovládl mateřský pud. „Asi jí to taky táhlo za hříbětem, které měla ve stáji. To byl fakt silný zážitek,“ prozradil Václav Vydra v rozhovoru pro revue.idnes.cz, jak dopadl jeho strašidelný zážitek.

 Vydra zůstal bez manželky! Čas tráví u koní! Podívejte se, jak je plaví!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.