Eva Decastelo: S odhalováním je konec?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Eva Decastelo: S odhalováním je konec?!

Eva Decastelo (39) učinila zásadní rozhodnutí.
Eva Decastelo (39) učinila zásadní rozhodnutí. (profimedia.cz)

Za rok oslaví čtyřicítku, ale postavu má stále jako dvacítka. Přesto Eva Decastelo (39) učinila zásadní rozhodnutí. „Prsa už nikdy neukážu!“ prohlásila po focení posledních sexy snímků.

Snímky prý vznikly jen shodou náhod a pro radost. „S kamarádem fotografem Filipem Matušinským jsme je střihli během deseti minut. Bylo to potom, co jsem dělala kampaň s Jakubem Kohákem na jeden ples,“ svěřila deníku Aha! moderátorka Top Star magazínu, která je sexy i se zahaleným hrudníkem.

Její přednosti velikosti číslo tři prý v plné kráse uvidí jen manžel, spisovatel René Decastelo (44). „Prsa už nikdy neukážu, přece jen jsem dvojnásobná máma,“ zapřísahala se. Ale jak známo – nikdy neříkej nikdy... Tak uvidíme, jak dlouho jí to vydrží!

Na video s Decastelo se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
antonuis.j
15. 11. 2017 • 08:18

Prsa neukáže, zato se vymočí opět na podlahu s přiblblým šklebem a pak ukáže mezinoží, jak si do něj rve zeleninu, kulmu, kleště nebo vázu a nebo dokonce urnu.. je to primitivní cikánská šla*ka, nic víc, a neumí lautr nic.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.