Lenka Kořínková (61): Knihy o vaření už nefrčí? Nové kšefty! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Lenka Kořínková (61): Knihy o vaření už nefrčí? Nové kšefty!

Lenka Kořínková
Lenka Kořínková (Novotný)

Českou herečku Lenku Holas Kořínkovou (61) si všichni pamatují především z filmu Holky z porcelánu. Od filmu uplynulo již několik let a v životě Kořínkové se toho mnoho událo. Dvakrát měla našlápnuto k hvězdné kariéře a dvakrát spadla na úplné dno. I když se mohlo zdát, že po řadě karambolů se už nedá dohromady, Kořínková potvrdila, že není žádná křehotinka a rozjela vlastní byznys.

Kořínková napsala dvě kuchařky, vyučuje angličtinu a rozjela vlastní byznys. Rozhodla se totiž zpeněžit svůj šatník! Oblečení, které je herečce blízké a plné barev můžete mít na přání i vy. „Lenka Holas Kořínková sestavuje outfity pro fashion editorialy, jevištní vystoupení, specifické společenské příležitosti i módní přehlídky,“ uvádí na svých stránkách.

Na stránkách najdete i fotografie všech modelů, které pořídil její manžel David Holas. Na outfitech od Kořínkové nechybí všemožné kombinace barev, jak jsme u herečky zvyklí. Přestože si mnozí myslí o jejím extravagantním oblékání, že je přes čáru, Kořínková si v módě nenechá nic diktovat. „Barvy mě nabíjejí. To, jak se oblékám, dělám pro sebe. Nikomu to nevnucuji,“ řekla herečka magazinu Aha! pro ženy.

Herečky šatník čítá přes 200 párů bot, sukní, kabátů, punčoch a přes 30 nejrůznějších klobouků. Ze svého oblečení dokáže sestavit outfit o velikosti S-M včetně bot velikosti 38-39. Lenka také na svých stránkach uvedla, že poskytuje i soukromé konzultace všem, kteří rádi nakupují, mají mnoho oblečení, bot a doplňků a neví si rady, jak je sladit. Na kolik její služby vyjdou, ale herečka neprozradila, přesná suma padne až po konzultaci.



Přečtěte si
mirkazam
20. 11. 2017 • 09:57

Kořínková může směle svým šatníkem zásobovat bezdomovce....a i ti by myslím tím ,,Kocourkovem " pohrdli...

vampouch
20. 11. 2017 • 00:59

Českou herečku Lenku Holas Kořínkovou (61) si všichni pamatují především z filmu Holky z porcelánu. Od filmu uplynulo již několik let ... Snad několik desetiletí... Nikdy to nebyla herečka ani zpěvačka. Tlustá, ceckatá, kňourající blbka chlastající 1. ligu.

antonuis.j
19. 11. 2017 • 15:06

Od filmu Holky z porcelánu uplynulo už >několik let< A mnoho se toho událo ... bla bla bla bla - vy debilní primitivové, fakt několik let? Vy jste dementní primitivní negramotná hovada, že to svět neviděl!!!

Inka
19. 11. 2017 • 13:37

...no ona má plný šatník, botník... jelikož ta hadrárna je z blešáků, kus 5-10,-..děs a hrůza !!! I to zařízení v bytě horší, než ubytovna !!!! A tím se ještě chlubila v TV... akorát zapomněla alespoň trochu omýt tu špínu na všem kolem... hnůj !!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.