Smrt Karla Štědrého (†80): ZEMŘEL ZASKOČENÝ! O 10 let dříve... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Smrt Karla Štědrého (†80): ZEMŘEL ZASKOČENÝ! O 10 let dříve...

Karel Štědrý (†80) jeho věštbě věřil do poslední chvíle svého života.
Karel Štědrý (†80) jeho věštbě věřil do poslední chvíle svého života. (K. Kopáč a M. Hykl)

V životě ho nejvíce naplňovala hudba, láska ke svým ženám, ale hlavně víra v dlouhý život. Podle astrologa, kterého před lety navštívil, měl žít až do 90 let. A Karel Štědrý (†80) jeho věštbě věřil do poslední chvíle svého života. Bohužel, ze světa odešel o deset let dřív.

Když už zpěvák překonal všechny životní překážky, jako úmrtí první manželky, odchod ze Semaforu, nešťastný rozvod a v neposlední řadě také rakovinu střev z roku 2001, zákeřná nemoc se vrátila a napadla jeho prostatu. Ani tentokrát ale nevzdal svůj boj a neztratil víru.

„Dvakrát už jsem měl na kahánku, ale ta s kosou to má marné! Astrolog mi z hvězd vyčetl, že tu budu do devadesáti,“ svěřil se Štědrý před deseti lety v pořadu Třináctá komnata.

„Já s tím počítám a já to neberu nijak jinak. Když onemocním, dobře, patří to k životu, ale zase se vyléčím. Když lyžuji, zlomím si žebra, žebra se uzdraví a zase už lyžuji dál. Ležím v nemocnici, prosím chcete, tak si tu pár dní poležím, ale pak zase jdu hrát tenis,“ říkával se svým typickým úsměvem. „Nikdy jsem si nemyslel, že bych nějak skončil dřív, než to ten osud připustil, že bych přestal zpívat, že bych přestal jezdit, že bych přestal hrát tenis. Ne. A že bych přestal milovat svoji ženu, to už vůbec ne!“ dodával zcela vážně.

Zpěvák bohužel netušil, že astrolog se setsakramentsky zmýlil a jeho život ukončí Alzheimerova choroba již o deset let dřív, než mu předpověděl. Karel Štědrý zemřel v úterý v půl páté ráno ve věku 80 let.

Věčně mladý

Mladý je ten, kdo má v šedesáti plány, starý ten, kdo má ve třiceti splněno. To bylo životní krédo Karla Štědrého. Poslední rozloučení s věčně mladým zpěvákem se uskuteční ve středu 15. listopadu v 11 hodin ve Velké síni strašnického krematoria v Praze.

Na video s Karlem Štědrým se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
bursik
9. 11. 2017 • 06:08

Blesk ,Aha zpravy pohrebni sluzby ,trapite nejen mrtve po smrti neustalym bla bla bla,ale predevsim cele tydny ty zive.Priserne nadpisy i obsah- novinarina pod psa co produkujete.Ivo Pavlik jakysi deda z OVA ,priserne - nyni tenhle jezaty krecovity svazak hnida co se drzela v TV a pak automatu- nedalo se cist o jeho podnikani, ty kavovary mel u kamosu VZP,Benzina atd. a i v bance,nebot nelze rucit kramem co ma okamzite pul hodnoty .On ty penize mel prave z totace ! Slabak ,Kerndl take 5 mio atd .Komu se nechce pracovat tak je zpevak,bavic,jejich pitome deti projdou s maturitou a pak na Damu Famu a tak je z Dasi Havlove pani profesorka a z te prastene zilkove take

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.