Alice Bendová (44): Lže svým dětem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Alice Bendová (44): Lže svým dětem!

Bendová právem patří mezi nejkrásnější herečky současnosti.
Bendová právem patří mezi nejkrásnější herečky současnosti. (Foto Aha! – Jan Tůma, archiv FTV Prima, ara)

Herečka a moderátorka Alice Bendová (44) si musí dávat pozor na pusu! Její děti, desetiletý Vašík a o tři roky mladší Alička, totiž začaly sledovat, co se kde o mamince píše. Herečka si tedy musí dávat pozor, aby nevyzradila nějaké tajemství.

V době Vánoc si musí herečka a moderátorka Bendová dávat pozor, co a do jakých novin povídá. „Alička věří na Ježíška, víly a skřítky, a tak bych nechtěla, aby si ode mě někde přečetla, že ji k Vánocům něco budeme kupovat,“ prozradila Bendová magazinu Sedmička.

Stejně jako její maminka, ani Alice nemá problém mluvit se svými dětmi o čemkoli. „My spolu hodně mluvíme. Když se mě na něco zeptají, zodpovím jim to. Někdy jsem dost překvapená. Občas jsou to i otázky týkající se sexu. Chvíli jsem sice váhala, jestli říct, jak to opravdu je, nebo ještě chvíli počkat. Ale když se na to zeptají, tak už je to zajímá a měly by vědět pravdu. Alička tedy ještě ne, ta je taková zdrženlivější, ale Vašík je starší a chce vědět všechno. Takže ví, jak to funguje, když se mají dva rádi a mají spolu miminko,“ řekla Bendová magazinu Sedmička. I přesto, že Bendová dokáže se svými dětmi mluvit o čemkoliv, občas nastanou chvíle, kdy herečku děti svými dotazy velmi překvapí. „V televizi jednou po osmé hodině večer běžela reklama na nějaký lubrikant a několikrát za sebou tam zaznělo slovo orgasmus. Vašík pak samozřejmě přišel za mnou a ptal se, co to znamená. Ví spoustu věcí, ale tohle jsem zatím neměla potřebu mu vysvětlovat,“ přiznala Bendová magazinu Sedmička.

Mezi Alicí a dětmi jsou tedy ještě jisté hranice, které herečka hodlá zatím udržovat. Kromě toho, že herečka mluví se svými dětmi otevřeně, užívají její děti sprostá slova, ale pouze ta, která jsou povolena. „Máme dva výrazy, které jsou u nás dovoleny. Je to ho*no a p*del,“ prozradila Bendová magazínu Sedmička.

Alice Bendová: Na moje děti platí svíčková!  

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.