Fenka Stašové: Žije si jako celebrita! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Fenka Stašové: Žije si jako celebrita!

Aby si pořídila psa, poradili herečce synové.
Aby si pořídila psa, poradili herečce synové. (Foto herminapress.cz)

Kudy chodí, tudy trousí. Psí chloupky. Simona Stašová (62) vláčí Pepinu úplně všude. Na paničku čeká za oponou, a co víc, v divadle má i vlastní WC!

Jediný, koho si herečka za poslední dobu pustila k tělu, je milovaná fenka Pepča. Jenže místo, aby ji nechala dovádět v trávě, nosí ji v náručí jako miminko. „Pepča beze mě nedá ani ránu. Je to divadelní pejsek a jezdí se mnou i na zájezdy. Dokonce umí v divadlech chodit i na záchůdek. Vozíme takovou plenku pro pejsky na zem, a ona už ví, že jedině tam se může vyčůrat,“ chválí psíka dcera Jiřiny Bohdalové (86). „Mám zahrádku, takže vyžití venku má dost a dost,“ tvrdí.

Jakmile ale panička musí z domu, má Pepina s lítáním utrum. Daleko víc než na vodítku ji podle všeho všude nosí v náručí. Naposledy spolu vyrazily na křest kuchařky do knihkupectví, kde psíka nepustila na zem ani při povídání s kamarády, ani při ochutnávání jednohubek. Evidentně herečce dělalo největší starost, aby se nikam nezaběhla. „Nechci vycvičeného pejska, chci, aby se mu nic nestalo a aby byl sympatický všem. To mi úplně stačí,“ prozradila časopisu Psí kusy.

Na video se Simonou Stašovou se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
ellenic
12. 11. 2017 • 13:15

Také si nejsem jistá, že pes patří na takovéto akce . V sobotu na Rašínově nábřeží na náplavce byly Farmářské trhy a Svatomartinské hody. Velké množství lidí a do toho Pražáci a jejich pejskové. Čivavu a další malé měli v taškách, s tím není problém, ale velký pes nejspíše na takové akce nepatří .

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.