Uniklo z natáčení: 108 dní hororu pro Dlouhého a spol.! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Uniklo z natáčení: 108 dní hororu pro Dlouhého a spol.!

Dlouhý jako Exner nosil jen obleky – a v těch buď mrzl nebo se pekl ve vlastní šťávě.
Dlouhý jako Exner nosil jen obleky – a v těch buď mrzl nebo se pekl ve vlastní šťávě. (Foto Aha! – archiv FTV Prima)

Zima, déšť, děsivá smrtelná zranění. To všechno musel kvůli seriálu Kapitán Exner podstoupit nejen Michal Dlouhý (49), ale i ostatní herci a štáb. Bylo jich přes devět set.

Dvanáctidílný kriminální seriál včera sice na obrazovkách skončil, ale na jeho náročné natáčení představitel Exnera, stejně tak jako jeho kolegové, hned tak nezapomene. 

„Měli jsme celkem 108 natáčecích dnů. A pro všechny to bylo hodně náročné, protože během nich se vystřídaly teploty od –10 do +40 stupňů,“ prozradil Aha! dobře informovaný zdroj ze štábu s tím, že nejen Dlouhý se hodně nacestoval. „Herci se štábem vystřídali 50 exteriérů,“ dodal zdroj s tím, že šlo o velký počet lidí. V seriálu si zahrálo 136 herců a téměř 800 komparzistů.

Na video s Dlouhým se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
jenka
6. 11. 2017 • 18:22

Mě se podařilo všechny díly snad už po první třetině vždy zaspat. A to jsem se na Michala Dlouhého těšila! Ještě teď nemohu připustit, že mě zklamal jen on. To museli mít na svědomí i jiní. Seriál provázaly mnohé rušivé momenty, které mě rušily a rozptylovaly. Když herec má hrát inteligenta v obleku, proč toporně tlačí ruce do kapes kalhot? Jeho téměř nehybná tvář apod. Detektivové jsou přece jenom lidštější o to víc s jakým odpadem se musí potýkat.To všechno i přes všechnu mou snahu věřit herci, ve mně vyvolá odpor a beznaděj. Podvědomý instinkt sebezáchovy mě uspí, v horších životních beznadějných situacích rovnou omdlím. Shrnu-li to, roste ve mně podezření, že čím větší propadák, s tím otravnější reklamou je nutné předem vyrukovat.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.