David Hasselhoff se žene do chomoutu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

David Hasselhoff se žene do chomoutu

David Hasselhoff se opět žene do chomoutu!
David Hasselhoff se opět žene do chomoutu! (profimedia.cz)

Zkrachovala mu už dvě manželství, přesto se David Haselhoff (65) žene do chomoutu potřetí! Americký herec prozradil, že se příští rok ožení s dlouholetou přítelkyní Hayley Roberts (36), která mu pomohla dostat se ze závislosti na alkoholu.

O tom, že se charismatický plavčík Mitch Buchannon z Pobřežní hlídky či neohrožený bojovník se zločinem Michael Knight z Knight Ridera ožení, se spekuluje už pár měsíců. On sám teď přestal dělat tajnosti. „Ano, příští rok do toho praštíme,“ prozradil deníku Bild.

Svatba v Německu?

Jeho vyvolenou se stane pohledná blondýnka Hayley, někdejší prodavačka kosmetiky a příležitostná modelka. Právě ona mu pomohla přemoci démony, kteří ho roky sužovali. Bojoval totiž s alkoholem, pod jehož vlivem nasekal nejeden průšvih.

O generaci mladší rodačka z velšského Neathu našla na jeho závislost stylovou medicínu: sex! „Je to ten nejlepší lék. Až jednou umřu, chtěl bych, aby to bylo při sexu,“ prohlásil před časem rozverně herec, který naznačil i to, kdy a kde svatba proběhne.

„Příští rok v dubnu mě čeká velké hudební turné po Německu, v té době už budu nejspíš ženáč. A kde se vezmeme? Líbilo by se nám to v Itálii, ale já i Hayley máme moc rádi Německo, tak proč se nevzít třeba u Braniborské brány?“ zasmál se chlapík, který byl ženatý s herečkami Catherine Hickland (61) a Pamelou Bach (54). Ta druhá mu dala 2 dcery – Taylor-Ann (27) a jmenovkyni jeho nastávající, herečku a modelku Hayley (25).

Na video s jeho dcerou Hayley se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.