Chudák Ivanka Devátá (81): Zdravotní peklo nekončí... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Chudák Ivanka Devátá (81): Zdravotní peklo nekončí...

Ivanka Devátá měla problém se zubem.
Ivanka Devátá měla problém se zubem. (Foto: ara)

Ivanka Devátá, spisovatelka a herečka, měla opravdu drsný a náročný rok. Bojovala s rakovinou tlustého střeva, a nemá ještě vyhráno. V listopadu ji čeká ultrazvuk břicha, po kterém se bude vědět, jak na tom Ivanka po operaci je. Aby toho nebylo málo, ještě ji začal trápit zub a musela jít na vytrhnutí.

Velká bojovnice, to je Ivanka Devátá, bývalá manželka zesnulého Josefa Vinkláře (†76). Porvat se s rakovinou tak jako právě ona, se jen tak někomu nepodaří. Herečku, ale zdravotní problémy neopustily a ani nemá jasno, jestli je po operaci vše v pořádku, čeká ji totiž důležité vyšetření.

„V listopadu mě čeká ultrazvuk břicha, a abych toho neměla málo, mezitím mi vytrhli zub moudrosti. Ještě před osmdesátkou jsem měla 30 svých vlastních zubů, po osmdesátce jsem o dva přišla,“ svěřila se Sedmičce. Devátá se kvůli zubu a ultrazvuku nehroutí a dokonce bere s humorem i vlastní konec. „Co se má stát, stane se,“ dodala Ivanka.

Na video se synem Josefa Vinkláře se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
ivoadler
12. 11. 2017 • 11:34

Viděl jsem jí před časem v televizi a hýřila zdravím (mám 30 vlastních zubů) a optimismem. Takhle se má bojovat s rakovinou! 30 vlastních zubů a rakovina tlustého střeva? To nějak nejde dohromady.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.