Strach o Gregorovou: KAPAČKY! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Strach o Gregorovou: KAPAČKY!

Hana Gregorová
Hana Gregorová (KAREL KOPÁČ)

Stres a neustálý tlak, který se na Hanu Gregorovou (65) vytvářel od rozchodu s Ondřejem Koptíkem (34) si vybral svou daň.  Gregorová v úterý zkolabovala a odvezli ji do nemocnice. „Dávají mi kapačky,“ prozradila herečka Blesku prostřednictví sms zprávy.

Těžké období Hany Gregorové pokračuje. Poté, co přišla o možnost hrát v Divadle Radka Brzobohatého (†79), které sama založila na počest svého zesnulého manžela. Herečka chtěla postupně dohrávat všechna svá představení, ale údajně kvůli drsným e-mailům, které do divadla chodily, se jeviště musela vzdát.

Podle informací Blesku ztratila Gregorová vědomí a musela se svěřit do péče lékařů. „Snad to bude lepší,“ odpověděla Hana na přání redakce Blesku, aby se rychle uzdravila. Podle informací Top Staru za zhroucení herečky stojí především neustálé obtěžování ze strany jejího zoufalého ex přítele Ondřeje Koptíka, který i po dvou měsících od krachu vztahu nedal Gregorové pokoj. „Snaží se ji kontaktovat nepřímo přes SMS nebo přímo před jejím domem a bytem,“ citovala televize Prima zdroj z blízkého okolí Gregorové.  

Hana Gregorová skončila v nemocnici! Kolaps!3756819:gallery:true:true



Přečtěte si
-bello-
4. 11. 2017 • 22:40

co se týče infus. roztoků a přidaných léků je tam škála veliká. U Gregorky bych sázela na " koktejl " Diazepam + borovička s kapkovačem otevřeným na plnej céres!

skp705
4. 11. 2017 • 16:32

vetsina kapacek je prakticky slana voda

zamlzena
4. 11. 2017 • 10:59

Na počátku stojí asi vždy velká naivita a ješitnost, která občas setrvává až do staršího věku.. Chceme asi věřit, že jsme stále láskyhodné, jsme tedy ješitné, a ani nemáme oddvahu přijímat realitu žiivota.

rubina
4. 11. 2017 • 01:03

ja sa tej HG divím.Zkolabuje ale prvé čo ju napadne je zatelefonovať do Blesku a oznámiť im, kde sa nachádza....teraz info o kapačkách.V dnešnej dobe infúzia je aj len o vitamínoch.Nechcem zľahčovať jej stav ale nech už zaleze a drží hubu.Mala Koptíka, celý svet o tom musel vedieť.Vychvalovala ho, psychiatra urážala po upozornení, nech dáva pozor.Potom zas teatralny rozchod...je jasné že Koptík sa mstil.Teraz? Zas sa stavia do pozície"lutujte ma" Fakt má ta žena 65 r alebo 15 a trieska s ňou puberta? Toto nie je chovanie normalnej ženy.

-bello-
3. 11. 2017 • 22:35

Dávají jí kapačky no a co?! Stejně se s Koptíkem sejdou na psychiatrii. V divadle nehraje, protože hrát neumí a tak když ho už nevlastní nemůže hlediště přesvědčovat o opaku.Její herectví je totiž pecka mezi oči!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.