Tchajwanka se pomátla?! Dceru (2) v podvazcích! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Tchajwanka se pomátla?! Dceru (2) v podvazcích!

Herečka Terri Kwan.
Herečka Terri Kwan. (Foto Weibo)

Přeskočilo jí, nebo to kritici se zlostnými reakcemi přehánějí? Posuďte sami... Populární tchajwanská herečka Terri Kwan (41) přivedla na halloweenskou párty svou dceru (2) vymóděnou jako na přehlídku spodního prádla Victoria‘s Secret. Nechyběly podvazky, titěrná podprsenka ani nezbytná křídla...

Uživatelé sociálních sítí se rozdělili na dva tábory. Podle jedněch jde o nechutnost, druzí nad kostýmem mávají rukou. „Mám Halloween ráda a malou převlékám už od narození. Až bude starší, nenechá mě ji do takového kostýmu navléct, tak jsem z ní andílka udělala teď,“ snaží se omluvit a vše zlehčit Terri.

V diamantech Brazilka

Rozhodnuto! Na skutečné andělské přehlídce VS, kterou lets 20. listopadu uvidí čínská Šanghaj, vynese nejdražší model – totiž Fantasy podprsenku ze zlata, diamantů, safírů a topazů v hodnotě 45 milionů korun – brazilská kráska Lais Ribeiro (27).



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.