Přijel Havel, Klaus odjel | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Přijel Havel, Klaus odjel

Poslední chvíle strávil prezident Václav Klaus ve Varech na tenisovém turnaji, kde dodržoval i správný pitný režim.
Poslední chvíle strávil prezident Václav Klaus ve Varech na tenisovém turnaji, kde dodržoval i správný pitný režim. (Aha! – Dalibor Puchta)

KARLOVY VARY – Václavové Havel (70) a Klaus (66) společně v Grandhotelu Pupp? Nemyslitelné! Ve čtvrtek odpoledne si karlovarskou štafetu předali současný a bývalý prezident Klaus s Havlem.

Václavové Havel (70) a Klaus (66) společně v Grandhotelu Pupp? Nemyslitelné! Ve čtvrtek odpoledne si karlovarskou štafetu předali současný a bývalý prezident Klaus s Havlem.

Dopoledne se jako tradičně Václav Klaus zúčastnil oficiálního tenisu a tím pro něho pobyt ve Varech skončil. Je dobře známo, že mezi Klausem a Havlem nepanují zrovna vřelé vztahy, a tak se Václav Klaus, kterému patřil začátek festivalu, s lázeňským městem rozloučil.

V závěrečné třetině festivalu se veškerá péče Jiřího Bartošky soustředí směrem k manželům Havlovým. Svou ženu Dagmar si Václav dovezl sám vlastním mercedesem, žádný oficiální vůz značky Audi s řidičem! Vašek pěkně za volantem a jeho Dáša jako spolujezdec a navigátor.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.