Noidova Gábina na křižovatce osudu: ROZCHOD a SMRT! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Noidova Gábina na křižovatce osudu: ROZCHOD a SMRT!

Gábina Dvořáková ještě s Patrikem Paulisem
Gábina Dvořáková ještě s Patrikem Paulisem (David Kundrát)

Plastický chirurg Patrik Paulis (46) boural a zabil. Že by zatím stály kopačky od Gábiny Dvořákové (26)?

Plastický chirurg Patrik Paulis (46) v pondělí večer havaroval na Příbramsku. Zrovna prý fičel za modelkou Gábinou Dvořákovou (28). „Šestačtyřicetiletý muž jel v terénním autě Range Rover směrem na Strakonice. V mírné pravotočivé zatáčce vjel do protisměru, kde se čelně střetl s protijedoucím volkswagenem. U řidiče terénního vozu, se kterým se auto několikrát otočilo kolem osy a skončilo v příkopu, byla provedena dechová zkouška s negativním výsledkem. Utrpěl jen lehká zranění," popsala neštěstí v Blesku policejní mluvčí Monika Schindlová. Druhý řidič (†68) z nabourané dodávky přitom zemřel, pro těžce zraněnou spolujezdkyni (44) pak na místo přiletěl vrtulník.

Současně s tímto hrůzným info přišla také zpráva, že se páreček rozešel. Skoro to vypadá, jako že rozchodem rozrušený Paulis jel za Dvořákovou lepit vztah a došlo k tragédii. Protože v opačném případě by zamilovaná Gábinka spíše partnera v podobné situaci podržela, než-li ho vykopla...

Smrtelná nehoda milence Gabriely Dvořákové Patrika Paulise: Takhle to vypadalo na místě!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
amej
2. 11. 2017 • 14:05

... ta holka moc lidem štěstí nepřinesla.

aveneta
2. 11. 2017 • 10:29

Jejda...tragédie u tzv. celebrit ať již to dopadne jakoliv, tak tito lidé neznají pojem žít za 10 tisíc měsíčně a ze všeho dělají tragédii"

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.