Smutný den pro Heidi (54): Jak na Dušičky pochová manžela! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Smutný den pro Heidi (54): Jak na Dušičky pochová manžela!

Heidi Janků (54) dnes uloží urnu svého milovaného manžela Iva Pavlíka (†84).
Heidi Janků (54) dnes uloží urnu svého milovaného manžela Iva Pavlíka (†84). (Foto pro Aha! herminapress.cz, TV Barrandov, Facebook.com)

To, co si předsevzala, také učiní. Heidi Janků (54) na Dušičky uloží urnu svého milovaného manžela Iva Pavlíka (†84) na zahradu domu v Uhříněvsi u Prahy, kde hudebník se zpěvačkou žil.

Po dvou a půl měsících od jeho smrti mu tak rodina dá poslední sbohem. „Zahradu v Uhříněvsi Ivoš moc miloval, staral se o ni, a navíc bude takhle stále se mnou. Myslím, že to bylo dobré rozhodnutí,“ řekla Aha! Heidi s tím, že Ivošovu urnu si vyzvedne až v den jejího uložení.

„Nechal jsem na Heidi, kde tátu pochová. A myslím, že to vymyslela skvěle,“ schválil rozhodnutí své »macechy« Adam Pavlík (42), který v průběhu pěti měsíců přišel nejen o tátu, ale i mámu Věru Špinarovou (†65). 

Zpěvačka nejdřív musela zahradu pro manželovo poslední místo odpočinku upravit a potom se čekalo na vhodný den, kdy se bude moci u Heidi v Uhříněvsi setkat celá rodina, která je roztroušena všude po Čechách a Moravě. A na svátek zesnulých jim to skutečně vyšlo. Až teď se tak Heidi, která na TV Barrandov začala moderovat pořad Aféry, konečně uleví. „Na pětadvacet let, co jsme byli spolu, budu ale stejně myslet každý den,“ říká.

Vzpomínkový koncert na Věru Špinarovou (†65)

Přesně rok od smrti zpěvačky 27. března 2018 se v ostravské Ostravar Aréně uskuteční vzpomínkový koncert A pořád Vás mám ráda. Písně z repertoáru Věry Špinarové zazpívají Marie Rottrová, Jarek Nohavica, Jitka Zelenková, Petra Janů, Heidi Janků, Ilona Csáková nebo Buty v doprovodu kapely Adam Pavlík BAND a Janáčkovy filharmonie Ostrava.

„Jelikož byl náš poslední koncert v Čáslavi ukončen po dvou písních, protože maminka zkolabovala, považuji za nutné, abychom jej dohráli až do konce, a to podle stejného playlistu,“ vysvětluje Adam s tím, že poprvé od máminy smrti zasedne na pódiu za piano.

Bude žít s Edou

V osmdesátých a devadesátých letech se Heidi objevovala na titulních stránkách časopisů s kníračem Falcem. Poté, co zemřel, dalšího pejska si nepořizovala. „Ivoš se bál, abych čtyřnohému členu rodiny nevěnovala víc pozornosti než jemu,“ komentuje s úsměvem Heidi. Teď už má zpěvačka zamluveného dalšího, ještě nenarozeného, knírače. „Bude se jmenovat Eda,“ prozrazuje.

Na video s Heidi se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
travina
2. 11. 2017 • 14:36

Milý hochu, vám by bohužel nepomohlo ani vystudování Univerzity v Cambridgi , neboť stále všechno Ahákům věříte

bursik
2. 11. 2017 • 11:11

trefa a presna Jarda

dzery
2. 11. 2017 • 10:02

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.