Michal Hudček: Hubne na bobech! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Michal Hudček: Hubne na bobech!

Michal Hudček se po dlouhé době objevil na veřejnosti. Všichni se divili, jak zhubl!
Michal Hudček se po dlouhé době objevil na veřejnosti. Všichni se divili, jak zhubl! (Aha! – Josef Mašek)

PRAHA – Účastník druhé řady pěvecké reality show Česko hledá SuperStar Michal Hudček (27) se po dlouhé době objevil mezi lidmi a nikdo se nestačil divit. Dříve »nařvaná tvář« romantického zpěváka má nyní pohublé rysy. Jde o nemoc, nebo následek přísné diety?

Účastník druhé řady pěvecké reality show Česko hledá SuperStar Michal Hudček (27) se po dlouhé době objevil mezi lidmi a nikdo se nestačil divit. Dříve »nařvaná tvář« romantického zpěváka má nyní pohublé rysy. Jde o nemoc, nebo následek přísné diety?

„Míša vypadá dobře, ale je nějaký bledý,“ všimli si účastníci Adrenalinového mejdanu u bobové dráhy na Proseku. „Hubnu, to je všechno. A nejlíp se hubne na bobech,“ smál se Hudček. Na akci se objevila i Šárka Rezková (38), zpěvačka a vdova po muzikantovi Jiřím Brabcovi (†63), který se v roce 2003 zastřelil. Na akci ji doprovodil přítel Miroslav Kolodziej a Šárka měla pusu od ucha k uchu!

Nechyběl ani Jaroslav Parči z třetí řady SuperStar s přítelem, »bavičův synek« Pavel Novotný, který se proflákl v »primácké« reality show Bar, nebo hudebník Pavel Skalický se svou mladou manželkou. Kromě svištění na bobech se celebrity nakonec věnovaly i přichystanému občerstvení a některé si také zazpívaly.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.