Ester Janečková (44): Co ukrývá ve své kosmetické tašce? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Ester Janečková (44): Co ukrývá ve své kosmetické tašce?

Ester Janečková
Ester Janečková (Pavel Machan)

Známá česká herečka a televizní či rozhlasová moderátorka Ester Janečková (44) ve výběru kosmetiky dá především na svoji intuici. A i přesto, že se Ester stará o početnou rodinu, vždy si najde čas na sebe a prozradila nám, co nesmí chybět v její kosmetické taštičce.

„V první řadě je to parfém Issey Miyake, který používám už dvacet let. Pokoušela jsem se o změnu, ale vždy se k němu věrně vrátím. Pak je to balzám na rty, lesk, make-up s pudrem, řasenka a krém na ruce,“ prozradila Janečková magazinu Sedmička. I přesto, že obsah její kosmetické taštičky je pestrý, doma se téměř nelíčí a vystačí si jen s řasenkou.

Janečková je vytížená nejen po pracovní stránce, ale ani v osobním životě se nezastaví, každý den vaří teplé večeře pro pět lidí, ale na kosmetiku si čas najde a ráda se spoléhá na šikovné profesionály. „Třeba olivová maska od Ziaji je výborná, stejně jako jejich sprchový gel s mořskými řasami. Kosmetika značky Ziaja herečku uchvátil nejen z důvodu, že jde o přírodní kosmetiku, která není testována na zvířatech, ale také obsahuje minimum konzervantů.

Ester Janečková (44): Ulítávám na čokoládě.

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.