Konec světa už za 3 týdny! Vlna zemětřesení zničí Zemi | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Konec světa už za 3 týdny! Víme, co přijde...

Konec světa prý způsobí vlna zemětřesení.
Konec světa prý způsobí vlna zemětřesení. (Foto: ara)

Příznivci konspiračních teorií tvrdí, že už za tři týdny nastane konec světa. Podle jejich předpovědí už 19. listopadu zahubí život na Zemi záhadná planeta Nibiru. Ke srážce nedojde, ale i tak je předpověď obzvláště děsivá a nedává mnoho naděje k přežití.

Britský Daily Mail informuje o tom, že podle proroctví konspiračních teoretiků vyvolá planeta Nibiru, která se podle nich nalézá nedaleko naší planety, vlnu ničivých zemětřesení. To má mít pro zemi naprosto katastrofální důsledky.

Tato teorie je opírána o fakt, že v posledních měsících na planetě narůstá počet zemětřesení, což je fakt. O tom by mohli vyprávět například obyvatelé jednoho ze sedmi Kanárských ostrovů, na ostrově La Palma se chvěje zem takovým způsobem, že odborníci se nebojí říci, že něco takového ještě nezažili.

I přes tyto indicie ale NASA existenci planety Nibiru vytrvale popírá a tvrdí, že kdyby skutečně byla tak blízko, jak tvrdí příznivci konspiračních teorií, už by byla viditelná pouhým okem. Kdo z nich má pravdu, se ukáže už za tři týdny.

 



Přečtěte si
vigela
30. 10. 2017 • 20:54

Ono těch hrůz a neštěstí není kolem nás dost. Proto je potřeba lidi ještě blbě strašit.

xcarodejka
30. 10. 2017 • 17:55

Co když je "konec světa" takový pomalý /tedy pro nás pomalý/ proces a už dávno i začal?Člověk se hubí sámn a má ke konci nakročeno. Rakoviny je více, jen se lépe léčí, ale to není asi řešení a zánik.degeenraci to nezastaví.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.