Přiznání Genzera: Proč nosí TANGA! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Přiznání Genzera: Proč nosí TANGA!

V prosinci se Richard zasnoubil s přítelkyní Míšou. O tom, kdy bude svatba a zda už řeší rozvod s bývalou partnerkou Lindou Finkovou, se ale herec bavit nechtěl. „Nebudu se k tomu vyjadřovat, to je naše věc,“ odpověděl na otázku Nedělního Aha!.
V prosinci se Richard zasnoubil s přítelkyní Míšou. O tom, kdy bude svatba a zda už řeší rozvod s bývalou partnerkou Lindou Finkovou, se ale herec bavit nechtěl. „Nebudu se k tomu vyjadřovat, to je naše věc,“ odpověděl na otázku Nedělního Aha!. (Foto Aha!: D. Kundrát, Profimedia.cz, FTV Prima, ara)

 »Geňa« a »Suchoš«. Dvojice komiků, která k sobě neodmyslitelně patří už řadu let. Dnes už se ale možná neví, že Richard Genzer (50) byl dřív skvělým tanečníkem. Když se pak ale hýbat přestal, váha šla rapidně nahoru. Loni oslavil padesátku a zase se vrací zpět do formy...

 Richarde, za poslední dobu jste hodně zhubl, jak se vám to podařilo?
„Je to jednoduchý. Když chcete dobře vypadat a mít zatažený břicho, musíte nosit tanga. Ona vás vzadu řežou, a pak jste takovej narovnanej!“ (směje se)

Mimochodem vaše fotka v tangách v létě zaplavila sociální sítě. Jak vás to napadlo?
„Prostě jsem si řekl, že si nemyslím, že by měli dávat na Facebook fotky nebo hrát v klipech a filmech jenom hezký lidi. Protože potom tam není místo pro nás hnusný a tlustý.“ (směje se)



A před pár lety jste v tangách taky tančil v centru Prahy u dopravní značky, že?
„No jo, tehdy šlo o sázku. Vsadil jsem se, že když budou mít facebookový stránky Partičky víc jak sto tisíc fanoušků, tak v nich na Celetný zatancuju. Michal (Suchánek – pozn. red.) se tehdy mohl potrhat smíchy.“

Co pro vás bylo tím impulzem, že jste se rozhodl hubnout?
„Už jsem se na sebe nemohl koukat. A taky mi nestačil ručník, když jsem se vysprchoval! Prostě už kolem mě nešel omotat. Tak jsem se začal snažit. Hlídal jsem si jídlo, přestal jsem pít alkohol. Ze začátku to bylo hodně drastický. Nejedl jsem a tři týdny pil jenom koktejly. Bylo to strašný, zdá se vám jenom o jídle, a vůbec ne o ženských! I když pro chlapa v mým věku už je to o tom jídle asi lepší!“ (směje se)

Kolik se vám tak podařilo shodit?
„Odhadem tak pětadvacet kilo. Hubnul jsem tak dlouho, než jsem se vešel do starých kalhot. A ještě chci dát dolů takových sedm. Kvůli tomu jsem teď na krabičkový dietě.“

Nyní vás vídáme v seriálu Ohnivý kuře v roli kuchaře. Jak jste na tom vy, umíte vařit?
„Jasně, vařím rád! Baví mě to hlavně proto, že ode mě mi to vždycky chutná nejvíc! (směje se) A když jsem tedy měl tu žravou náladu, tak jsem ještě nebyl línej si v osm večer začít vařit guláš. Protože přesně ve dvanáct v noci byl hotovej!“ (směje se)

Celý rozhovor si přečtěte v tištěném vydání Nedělní Aha!

 

 



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.