Tvoje tvář má známý hlas: Opět šílená proměna! Poznáte je? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Tvoje tvář má známý hlas: Opět šílená proměna! Poznáte je?

Lunetic v podání Gondíků. (zleva) Vašek, Adéla, Dalibor a Aleš.
Lunetic v podání Gondíků. (zleva) Vašek, Adéla, Dalibor a Aleš. (Foto Aha!: L. Křivan, D. Černovský, TV Nova, Facebook.com)

Zatím se mu u poroty Tváře lepila spíš smůla na paty. Na jevišti sice Dalibor Gondík (47) předváděl psí kousky, jenže i to stačí jen na poslední příčku. V devátém dílu se pokusí zlomit smůlu s partičkou Luneticů v zádech.

„Strašně se těším,“ opakoval všem na trénincích. Opomíjený Dáda si totiž konečně bude moct vyzkoušet být miláčkem náctiletých dívek. Tentokrát si nenazuje na nohy podpatky, ale svá ultra hubená stehna vtěsná do bílých mrkváčů. Dát kolem krku stetoskop, připomínal by spíš doktora, než pěvecký idol z 90. let. Na jeviště totiž vlítne kompletně v bílém coby David Škach z legendární »chlapecké« skupiny Lunetic.



Sourozenecký tandem
Na záplavu kalhotek a podprsenek, které mu snad fanynky budou házet jako za starých časů, ale nebude naštěstí sám. Skandály ověnčeného Martina Kociána (41) si střihne jeho sestra Adéla Gondíková (44). „Pro nás je to zásadní píseň. Sice jsme nebyli těmi zapálenými fanoušky, ale určitě tato skupina pro nás sehrála svou roli. Vtipné bylo, že jsme zkoušeli choreografii u Yemiho a Angeé a Aduš říkala: Můžeme to zkusit ještě jednou? Já nejsem schopna se tu sestavu naučit,“ prozradil nám Gondík. S písní Jsi moje máma si možná šplhne i u maminky. Sourozenci navíc budou muset držet krok se skutečnými členy kapely – Vaškem Jelínkem a Alešem Lehkým. Vystoupení uvidíte už v sobotu od 20.20 na Nově.

CO DĚLAJÍ DNES?

➤ Frontman Vašek Jelínek (39) dal sice dohromady novou kapelu, místo sladkých tónů ale hraje hodně tvrdý rock. Ani fanynky v kůži si u něj ale neškrtnou. Vašek se usadil s manželkou Marcelou a mají spolu dva syny.
➤ Mikrofon z ruky nedal ani Aleš Lehký (38). Už do něj ale jenom nezpívá, ale i profesionálně mluví. Živí se totiž hlavně jako moderátor Snídaně s Novou.
➤ Životní styl úplně změnil David Škach (41). Podle informací deníku Aha! žije v zahraničí a vydělává si jako truhlář.
➤ Martin Kocián (41) už nevystupuje, hrál automaty a minulý týden vyfasoval podmínku za napadení expřítelkyně, které zlomil nos a dvě žebra.

Nevzdávají se

Aleš s Vaškem se vedle vlastních projektů snaží oprášit zašlou slávu a se skupinou Lunetic v novém objíždějí diskotéky. „Příští rok to bude deset let, co zase koncertujeme. Jezdíme po klubech, dá se říct, že každý víkend. Tak se to rozjelo, že vlastně pořád vystupujeme. Dohromady je nás na pódiu pět, ale ze staré kapely je tam už jen Vašek. Hrajeme hlavně starší kousky,“ řekl nám Aleš.

 Dalibor Gondík: Měsíčně uběhnu 400 km! Pomáhá to na epilepsii!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
eisenbieger
27. 10. 2017 • 12:17

lunetic , to je prece nejvetsi kradez hudebnich prav bez souhlasu originalniho autora psal hudebni kritik X Dolezal ...myslim ze to byly backstreet boys kterym slohli komplet album ....bez souhlasu okopcili hudku , udelali si cesky texty a jeste to za ne nekdo nazpival.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.