Barbie Jiráčková ukázala nová prsa! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Česká Barbie Jiráčková (17): Takové křivky Česko ještě nevidělo!

Česká Barbie ukázala nové osmičky.
Česká Barbie ukázala nové osmičky. (Instagram)

První česká Barbie Gabriel Jiráčková si nechala svá ňadra upravit na velikost číslo osm a novým dekoltem se chlubí, kde se dá. Však také je na co koukat, podívejte se s námi…

Gabriel Jiráčková je na sociálních sítích známá jako Lolo Ta Belly a chce vypadat jako Barbie.  A daří se jí to. Naposledy si přírodní prsa čtyřky nechala zvětšit na osmičky a to prý zdaleka není konec. „Za jeden až dva roky plánuji jít znovu. Chci ještě o něco zvětšit a navíc po dvou letech mi mé současné poprsí povadne,“ prozradila Gabriel pro Blesk.cz.

Nechme se překvapit, kam až tahle dívka s úpravami zajde. Kromě prsou totiž plánuje ještě operaci zubů, nosu, zadečku nebo také vyjmutí žeber, touží totiž i po vosím pasu. Potřebuje ale Gabriel ještě zkrášlovat? Podívejte se do galerie a posuďte sami.

 Česká Barbie Gabriel Jiráčková (17): Nechala si zvětšit prsa na osmičky!

Video se připravuje ...

 Česká Barbie Jiráčková: Plastikou ňader to nekončí! Plánuje tři další!

Video se připravuje ...

 

 

 

 



Přečtěte si
haha
14. 11. 2019 • 10:27

Bohužel je to umělohmotný strašidlo....jediné s čím ji lze zaměnit je nafukovací pomůcka na erotické hrátky

ellenic
29. 10. 2017 • 23:00

hezkyden Pokud s něčím takovým sympatizujete, tak to asi nebude v pořádku. Doufám, že se tahle vizáž neujme u studentek jako lavina. V jediném máte pravdu, je to její rozhodnutí. To, že to rozhodnutí je špatné, je věc druhá. Není ještě plnoletá, takže nejspíše souhlas k opakovaným operativním zákrokům dali rodiče .

ellenic
29. 10. 2017 • 22:53

Strašné, až odpuzující . Ještě, že mám normální a vzdělané dcery, které by nikdy se svým tělem nic takového neudělaly . Před těmi plastikami vypadala Gabriel docela dobře. Umí si představit, že bude samozřejmě stárnout a jak bude takhle zdeformovaná vypadat za pár desítek let . Vrásčitá kůže a obří silikony .

arnostarno...@...
29. 10. 2017 • 14:28

Humus tohle mít doma tak ji nakopu do ty vykoštěný *** jen at dostane RAKOVINU do celýho těla a umírá v blestech to hle nejsou lidi ale MUTANTI pak chcípaj v bolestech a mi jim musíme pohát at chceme nebo ne VZP nebo jin á púojištovna se prohne ti hle lidi by měli veškerou léčbu platit ze své kapsi ***

havran2
29. 10. 2017 • 12:36

Jak dlouho ji ta plastika vydrží ? ? ?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.