Mega trapas Michala Davida: Kolegové se mu vysmáli! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Mega trapas Michala Davida: Kolegové se mu vysmáli!

Z toho asi nebyl hitmaker moc nadšený...
Z toho asi nebyl hitmaker moc nadšený... (Archiv)

Hudebník Michal David obdržel cenu Mistr zábavního umění v kategorii Hudební skladatel. Místo potlesku a uznání sklidil jen velký posměch od kolegů a přátel. Jeho děkovná řeč totiž nepatřila zrovna k těm nejpropracovanějším, ani k těm nejskromnějším. 

Velký trapas se stal hudebníkovi přímo na pódiu při přebírání ocenění. Z poděkování se totiž stalo tak trochu vychloubání, a to kvůli nešťastné formulaci. David prohlásil, že vše, co kdy složil, je krásné a sám neví, co by vychválil nejvíc. Ostatní přítomní neudrželi smích a tak se Michal místo potlesku dočkal pořádného výsměchu. Celý večer se do něj hvězdy tak opíraly s různými posměšky a jeho výstup parodovaly.

„Všechno, co jsem dirigoval, Míšo, je nádherný,“ dělal si dle Sedmičky z hitmakera legraci Karel Vágner, který získal cenu v kategorii Hudební aranžér/dirigent. Možnost popíchnout tvůrce písní Discopříběhu si nenechal ujít ani moderátor akce Petr Jančařík, který konstatoval, že se na akci David prostě přišel kolegům pochlubit. 

Na video s Michalem Davidem se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
-bello-
21. 11. 2017 • 23:24

6010 já ho nemmusím, ale myslím, že se bydlením nijak nechlubil.Prostě vyfotili jeho barák a pak ten někde ve Španělsku.Jeho barák tady mi přišel úplně obyč., až na to nahrávací studio.Jinak to tam má hnusně přeplácaný asi jako Gott tu svou vilku, kterou dorazila svou IKEA vizí jeho žena Ivana .

-bello-
21. 11. 2017 • 23:17

Otto_Eisenbieger a) nesjíždím Blesk a další bulvár, nejsem v důchodu jako ty, nemám čas, stačí mi blbárna oddechárna AHA b) nikdy bych se nebrodila kravinama " ženského čtení " , tím myslím tebou doporučeného " pro ženy " .To je tak náročný čtení, že je pouze pro level a la Ty! A my dva n e j s m e táž level, což je evidentní po prvním písmenu každého tvého komentu

6010
20. 11. 2017 • 09:58

No také si myslím, že by s tou svojí samochválou mohl trochu ubrat.Ona skromnost neškodí.Když jsem viděla, jak se vychloubal s tím svým bydlením, tak se mi zprotivil.A že já jsem přející člověk.

-bello-
19. 11. 2017 • 21:05

Otto_Eisenbieger že by tě tady smázli, když už nejsi eisebieger ? Že by konečně v AHA selektovali a úchylárny ónana eisebieger zakázali? Pod kolika nicky sem ještě vlezeš a všechny budou pro sichr podobný, protože v 73 letech už si moc nepamatuješ ? O mě se nestarej, u mě skvělý , na vrcholu sil

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.