Rudolf Hrušínský nejml.: Konec tajností! To je moje paní Columbová! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Rudolf Hrušínský nejml.: Konec tajností! To je moje paní Columbová!

Pusy ale měli oba zamčené na klíček.
Pusy ale měli oba zamčené na klíček. (K. Kopáč, Herminapress.cz)

Ve společnosti se hvězda Discopříběhů téměř neobjevuje. Rudolf Hrušínský nejmladší (46) si ale nenechal ujít v Divadle Radka Brzobohatého premiéru komedie Parfém, a hlavně – přišel i se ženou, která si vysloužila přezdívku Paní Columbová, protože ji dosud nikdo nikdy neviděl.

Vzal si ji tajně před dvěma lety v Itálii a ani rodičům to neřekl. Dodnes nezveřejnil křestní jméno své paní a nepustil jedinou větu o nich dvou. „Nezlobte se, to jsou všechno soukromé věci, o kterých nemáme potřebu informovat,“ prohlásil striktně Hrušínský. Když se odjížděl ženit do Itálie, zatajil to i Michalovi Davidovi (57), který ho obsadil do hlavní role snímku Decibely lásky a byli spolu neustále v kontaktu. „Ani slovem se nezmínil, docela mne to tehdy zarazilo,“ netají David. Jediný, kdo o svém synovi věděl a ví všechno, je jeho otec Rudolf Hrušínský mladší (71), ale... „Nesmím o synovi vůbec nic říkat! Zakázal mi to a dost by se na mě naštval. Je to prostě tajnůstkář,“ řekl Aha! pan Pešek ze seriálu Ulice.



Přečtěte si
antonuis.j
24. 10. 2017 • 10:52

Vidím, že o nic nepřicházím, když sem už nechodím skoro vůbec. Je to tady čím dál tím horší, debilové v redakci jsou čím dál víc imbecilní a primitivní a vypití,degenerovaní a zhovadilí, ksindlové největší a nejdementnější. Nejenže co věta to deset hrubic a je vidět, že nedodělali ani pomocnou školu.... ale ani fotky neumějí uspořádat, hovada oligofrenní. Článek o Rudovi nejml. a ve fotkách nejvíc fotek jeho otce a dědy a k tomu každá fotka několikrát a ty kecy pod tím... demence, to je v AHA! zjevně epidemie; zrušte tu žumpu, bába Šmuclerová je totálně vymletá stará ludra bez špetky IQ taky...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.