Kubelková v nemocnici, dcera u lůžka... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Kubelková v nemocnici, dcera u lůžka...

Iva Kubelková se zranila při houbaření.
Iva Kubelková se zranila při houbaření. (Foto Alexandr Malachovský)

Tak to modelka Iva Kubelková určitě nečekala. Vyšla si na houby, zranila se a nakonec musela na operaci s kolenem! Takhle si procházku nepředstavovala…

Neslavné sbírání hub zažila modelka a moderátorka Iva Kubelková (40). Při procházce totiž špatně šlápla a zranila si koleno. Musela tak pospíchat do nemocnice, kde jí sdělili, že operace je nevyhnutelná.

„Poraněný vnitřní i vnější meniskus a utržený přední křížový vaz. Vzhledem k tomu, že už dávno nemám ani postranní, tak už by to moc nevydrželo. No, teď se děj jen vůle primáře Vladislava Hospodára. Držte nám palce,“ napsala Iva na sociální síť v pátek s tím, že jí čeká operace. Ta nakonec proběhla o víkendu. „Když se s vámi do nemocnice přijdou potulit vaše děťátka, všechny ty starosti kolem jsou najednou tak nějak vedlejší,“ řekla modelka a na internet sdílela foto s dcerou, kde se mazlí na nemocničním lůžku. 

Na video s Ivou se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.