Tajemství financí Michala Davida (57): RISK ZA 13 MILIONŮ! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Tajemství financí Michala Davida (57): RISK ZA 13 MILIONŮ!

Jako autor hudby si Michal David věří.
Jako autor hudby si Michal David věří. (Alexandr Malachovský a Divadlo Broadway)

To je risk! Michal David (57) ze své vlastní kapsy financuje muzikál Muž se železnou maskou, který přijde na 13 milionů kurun. Přitom dopředu nemůže vědět, zda-li bude o muzikál zájem a finance se mu vrátí...

„Samozřejmě, že je to risk. Máme zodpovědnost vůči partnerům a vzhledem k tomu, že Divadlo Broadway nedostává žádné granty ani dotace, jdeme do toho s producentem Oldou Lichtenbergem i se svým finančním vkladem,“ řekl deníku Aha! hitmaker s tím, že na takový muzikál je třeba poskládat skutečně 12 až 13 milionů korun.

Hodně hitů

Jako autor hudby k Muži se železnou maskou, který má premiéru už 1. listopadu, si ale Michal David věří. „Hitů je tam podle mne spousta. Na rádiích se už teď hraje píseň Můj buď dál, kterou nazpíval Petr Kolář s Leonou Machálkovou,“ připomněl.

Dan ho mrzí

To, že z muzikálu ze dne na den odstoupil Daniel Hůlka (49), který měl hrát Aramise, byl sice trochu problém a Michala to zamrzelo, nicméně doufá, že muzikál to nijak nepoškodí. „Dan nás požádal o odklad. Oženil se, čeká prvního potomka, nemohl by to stihnout, má teď jiné starosti. S tím se nedá nic dělat,“ řekl Aha! hitmaker. „Dohodli jsme se ale, že nastoupí v březnu, až se dítě narodí. Jinak na cédéčko nazpíval všechny party Aramise. Takže s ním není ukončena spolupráce, jen posunuta,“ dodal David.

Náhradní tatínek Michal David: "Synovnuk" Sebík jde na kanadskou školu!

Video se připravuje ...




Přečtěte si
aveneta
21. 10. 2017 • 10:47

Sradovní...když ten David vsadí oněch 13 milionů, tak pro důchodce jde o srandovní číslo, tak možná 130 korun a i to by si rozmysleli...jsou dvě kila vepřového v akci.............

dzery
21. 10. 2017 • 10:24

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.