Premiéra muzikálu Sestra v akci: Večer plný přešlapů! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Premiéra muzikálu Sestra v akci: Večer plný přešlapů!

Největší hvězdou večera byla Lucie Bílá (51) v dvojroli hříšné zpěvačky Deloris a řádové sestry Mary Clarence. Diváci její výkon odměnili potleskem vestoje a záplavou květinových darů. Fialové růže dostala od ředitele karlínského divadla Egona Kulhánka.
Největší hvězdou večera byla Lucie Bílá (51) v dvojroli hříšné zpěvačky Deloris a řádové sestry Mary Clarence. Diváci její výkon odměnili potleskem vestoje a záplavou květinových darů. Fialové růže dostala od ředitele karlínského divadla Egona Kulhánka. (Foto Aha! – David Kundrát, profimedia.cz, herminapress.cz)

Přišli se blýsknout. Ne všichni ale z české premiéry amerického muzikálu Sestra v akci mohli odejít se vztyčenou hlavou. Ať už za to mohla vykukující podprsenka, nebo nepříjemné shledání s exmanželkou.

Roman Vojtek (45): Nepříjemné setkání

Slavnostní premiéru si herec a zpěvák užíval nejen jako divák, ale také jako zamilovaný puberťák. Nejen, že lásku k Petře Vraspíkové (29) dával na odiv všem přítomným, ale se svou mladičkou přítelkyní si nezapomněl udělat »selfíčko« přímo z hlediště karlínského divadla. V patách mu přitom byla exmanželka Tereza Vojtková (37). Podle očitých svědků ji ale stěží pozdravil. A to spolu byli sedm let!

Daniela Šinkorová (44): Zepředu oukej, zezadu nekoukej 

Moderátorka a muzikálová zpěvačka na sebe nestrhávala pozornost jen hlubokým dekoltem. Tentokrát sáhla po lesklé róbě, jako by se chystala na schodech ztratit střevíček po vzoru pohádkové Popelky. Pod krajku si navíc vzala sportovní tělovou podprsenku, která jí vykukovala na zádech.

Iva Pazderková (37) : Zlatý přízrak

Na jevišti zářila v upnutém hábitu Matky představené. Sotva ale zhasly reflektory, vynořila se herečka ze zákulisí v hodně podivném úboru. Vytahaný zlatý svetr sladila s křiklavými kalhotami s kytičkami, na nohy obula zlaté střevíce. Navíc nasadila silně intelektuální výraz a většinu premiérových hostů si měřila hodně přezíravě. Ještě že jí držel na uzdě sympatický přítel Hynek. 

Martin Písařík (38): Otloukánek večera

Sklidil bouřlivý potlesk, z jeviště se ale málem odbelhal jako invalida. V roli nešikovného zamilovaného policajta totiž každou chvíli padal k zemi. „Neumím to jen tak, takže si vždycky musím trochu ublížit. Bolí to, ale pro divadlo udělám všechno. Navíc tělo už je starší a tlustší, protože můžu dojídat po dětech a pořád mám k dispozici spoustu různých párků,“ řekl deníku Aha!.

Na video s aktéry ze Sestry v akci se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.