Jak si žije režisér Petr Jákl? Bazén má větší než chalupu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Jak si žije režisér Petr Jákl? Bazén má větší než chalupu!

Krb na zahradě Jákl sám navrhl.
Krb na zahradě Jákl sám navrhl. (TV Barrandov)

Na rodinné chatě ve středních Čechách nedaleko Příbrami Petr Jákl (44) tráví s oblibou celé léto. Kvůli tomu si také na pozemku uprostřed lesa nechal postavit parádní bazén, který mu všichni závidí.

„Poslední dobou sem jezdím odpočívat a na zahradu nesáhnu. O tu se starají naši. Já na to nemám moc času, když mám volno, tak jdu spíš na ryby nebo ostříhám nějaký strom,“ prozradil filmový producent a kaskadér s tím, že ale rád zvelebuje okolí chatky. „Dělal jsem skalku. A taky jsem nakreslil malou chatku u posezení i krb. Hrozně by mě bavilo být architekt,“ dodal Jákl.

Jeho chloubou je ale luxusní bazén, který je pomalu větší než samotná chalupa. „Přemýšleli jsme, jak ho sem dát, aby to nerušilo. Gumový bazén nahoru je sice levnější, ale ruší to prostředí. Muselo se vymyslet, jak ho zakopat do stráně. Bylo to komplikovaný, ale děti si tam hrají furt a jsou schopné být půl dne ve vodě,“ svěřil otec šestileté Elisy a devítileté Sofie.

Bendová koukala na okouna

Kousek od chaty chodí Jákl s oblibou rybařit. Překrásného okouna se mu podařilo ulovit i před moderátorkou Alicí Bendovou (43) a kamerou pořadu Můžu dál?, který můžete sledovat už zítra ve 22:15 hod.

Peter Jáklů: Jsem šťastný se svými holčičkami, po synovi netoužím.

Video se připravuje ...




Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.